Nog geen 600 asielzoekers door wegwerkzaamheden

ZEEWOLDE
Het azc in Zeewolde gaat voorlopig nog niet open voor het maximale aantal van 600 asielzoekers. De gemeente wil eerst dat de wegwerkzaamheden aan de Bosruiterweg zijn afgerond.

De Bosruiterweg wordt verbreed, er komt een fietspad naast en er worden lantaarnpalen geplaatst. Deze wegaanpassingen staan in de randvoorwaarden die de gemeente heeft gesteld aan het COA.

Volgens de gemeente Zeewolde kunnen er wel alvast 300 asielzoekers opgevangen worden. De andere helft mag pas komen nadat de wegwerkzaamheden zijn afgerond. Het COA laat weten dat er voorlopig nog geen asielzoekers opgevangen kunnen worden omdat de woningen op het terrein nog worden verbouwd.

 

reacties (10)

 • Edje

   

  En weer word de boel belazerd door de gemeente Zeewolde. Er moest aan alle randvoorwaarden zijn voldaan voordat het AZC open zou gaan. Dit was een "keiharde" eis van de gemeente. Nu is alles nog lang niet klaar, de Bosruiterweg ligt nog open, de tweekappers voor de arbeidsmigranten zijn nog niet klaar, en wat doet de gemeente? Haar eigen "keiharde" randvoorwaarden overboord gooien, en toch maar vast 300 vluchtelingen + "vluchtelingen" huisvesten. Vieze politieke spelletjes en keihard bedrog.

  reageer
 • Jan

   

  Mooi dat voorstanders het altijd uitschreeuwen, maar geen enkel geluid dulden van mensen die er tegen zijn.. Iedereen mag hier een mening over hebben en niet alleen als je er voor bent.

  reageer
 • Peter

   

  Ja het is wat. En Hoeveel van deze mensen gaat straks een woning krijgen inc inboedel?? Woonpalet verwijst mij door naar Gemeente en Gemeente verwijst naar Woonpalet. Vreemd want Woonpalet krijgt van de Gemeente opgedragen Hoeveel zij er moeten toewijzen aan onze nieuwe bijstandtrekkers maar krijg geen antwoord nou dan weet je het wel. In een dorp als zeewolde is zoiezo achterlijk om Zoveel mensen op te vangen en dan ook nog naast 600 polen dat gaat natuurlijk niet lang goed Ma ja dan Kunnen ze later weer een onderzoek in stellen !!!!!

  reageer
 • Daan

   

  Liever een vluchteling als buurman dan zo'n negatieve ontevreden Hollander. Wat is het toch vermoeiend dat er zo veelvuldig negatief wordt gereageerd....zelfs over lantaarnpalen.....

  reageer
 • Jacob

   

  U legt de vinger niet alleen precies op een zere maar ook zwerende plek.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jacob

   

  Alvast twee tegenstemmers bij een komend referendum.

  reageer
 • Rene

   

  Precies 10 jaar is een mooie tijd om er aan te wennen

  reageer
 • Hendrik

   

  Zij wel lantarenpalen ... vreemd wij betalen ervoor en hier gaan ze uit

  reageer
 • vd berg

   

  Altijd zo negatief

  reageer
 • Car

   

  Laat die verbreding maar 10 jaar duren!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert