Rapper Lil’ Kleine deelt handtekeningen uit

ALMERE
Zo'n 200 gillende meisjes en stoere jongens met baseballpetjes kwamen dinsdagmiddag naar de Mediamarkt in Almere om rapper Lil’ Kleine te zien.

De artiest is populair op dit moment door zijn hit "Drank & Drugs". Omdat hij deze week zijn nieuwe album uitbracht hield hij een signeersessie in de electronicawinkel.

Uren voor de komst van Lil’ Kleine stonden er al tientallen pubers opgewonden te wachten in de winkel. Toen de rapper arriveerde werd er oorverdovend gegild door de meisjes. Veel fans kregen een handtekening, een omhelzing en natuurlijk werden er selfies gemaakt met de ster.
 

reacties (3)

 • Mooi

   

  Mooie omschrijving voor die wannabe gangstertjes van Nederland, stoere jongetjes met baseballpetjes haha

  reageer
 • Peter

   

  Laten we vooral dit onderontwikkelde ventje geen aandacht geven. Iedere keer als ie te zien is op tv hoor ik hem alleen maar het K woord gebruiken.

  reageer
 • Tdb

   

  door deze derde rangs "one day fly" uit te nodigen als mediamarkt zijnde. Neem je he klanten niet serieus. Wat een schande!

  reageer
 • Jacob

   

  Helemaal eens. Wel goed dat aan deze uiting van een pulpcultuur publiciteit wordt gegeven. Breng als Mediamarkt de opgroeiende jeugd iets van toegevoegde waarde bij door mensen uit te nodigen met een toegevoegde waarde aan deze samenleving.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert