The Lux mogelijk weer trouwlocatie

ZEEWOLDE
Restaurant en zalencentrum The Lux in Zeewolde wordt mogelijk weer een trouwlocatie. De gemeente wil daarmee tegemoetkomen aan de wens van een verloofd stel dat plotseling zonder trouwlocatie zat. De gemeenteraad moet er donderdagavond nog een beslissing over nemen.

Het bruidspaar zou 27 mei in de raadzaal van het gemeentehuis trouwen, maar door de verbouwing daar kan dat niet doorgaan. De gemeente heeft verschillende alternatieve locaties aangeboden, maar het stel had een sterke voorkeur voor The Lux, op een steenworp afstand van het gemeentehuis. Dat was in het verleden al een trouwlocatie, maar is die titel kwijtgeraakt na de overname door een nieuwe eigenaar.

Het gratis trouwen in Zeewolde verhuist tijdens de verbouwing met de ambtenaren mee naar het gebouw waar nu de Flevomeer bibliotheek zit.

reacties (3)

 • Jay

   

  Ook ik krijg een vreemd smaakje in mijn mond nu ik lees dat de ambtenaren uit het gemeentehuis worden opgevangen in de ruimte waaruit de Flevomeer Bibliotheek straks vertrekt. Om in het oude gebouw aan de Kerkstraat te gaan zitten waar voorheen zo prettig De Oude Bieb zat. Maar die moest hals over kop uitwijken. Het lijkt wel een complot.

  reageer
 • Marileentje

   

  Het bruidspaar vraagt zelf om "The Lux". Heeft niets te maken met toewijzing door de gemeente. Volgens mij kun je bij Kaap Flevo ook trouwen en op andere locaties in Zeewolde ook. Als jij de trouwambtenaar en de bode naar de bedrijfshal van Wolter Koops wil laten komen en de firma vindt dat ook een goed idee, kun je dat aanvragen.

  reageer
 • Jacob

   

  Net zoals het gemeentehuis en Zeewolde zelf een heel "sfeervolle" locatie. Moest de bieb eigenlijk verhuizen vanwege de verbouwing van het gemeentehuis?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert