Dierenambulance: "Rekening niet naar politie"

ALMERE
Dierenambulance Almere is verbaasd over de opmerking van de politie dat zij iedere maand rekeningen ontvangt van de hulpdienst. Voor gevonden dieren worden nooit rekeningen gestuurd, aldus een woordvoerder.

Wel verstuurt de dierenambulance een rekening op het moment dat de politie de hulp inroept bij een inbeslagname van dieren. Ook stuurt de hulpdienst een nota voor pensionkosten zodra een dier tijdelijk ondergebracht moet worden. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer de eigenaar een gevangenisstraf moet uitzitten.

Volgens de woordvoerder heeft de dierenambulance vorig jaar slechts vijf keer een rekening gestuurd naar de politie voor dit soort gevallen. De politie zou dan de kosten moeten verhalen op de eigenaar.

reacties (4)

 • AAJP

   

  Gewoon alle facturen naar de gemeente sturen, De politie valt toch onder de gemeente? Het is niet meer dan terecht dat er rekeningen worden doorgestuurd als er een aanvraag gedaan wordt en de Dieren Ambulance moet komen. De vrijwilligers van Dieren Ambulance doet goed hun werk en de kosten van brandstof en materiaal moet toch betaald worden.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Welles! Nietes!

  reageer
 • Antje Ha

   

  Wat is het adres van de politie? Daar kunnen we dan wel wat facturen voor onbewezen diensten kwijt. Duidelijk dat de administratie het daar niet helemaal aankan.

  reageer
 • Jos

   

  Dus ook de politie trapt in spookfacturen terwijl ze ons hiertegen waarschuwen. Opmerkelijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert