PvdA stelt Kamervragen over leningen MC Groep

FLEVOLAND
De PvdA-fractie in de Tweede Kamer wil opheldering over de leningen die topman Loek Winter van de MC Groep zelf zou hebben verstrekt aan de ziekenhuizen waar hij leiding aan geeft. De MC Groep runt onder meer ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord.

De PvdA-Kamerleden Bouwmeester en Kerstens vragen zich verder af of het Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis heeft opgetreden als bankier voor Winter. Ze hebben hierover Kamervragen gesteld.

Loek Winter raakte eerder in opspraak vanwege zijn salaris, dat ver boven de Balkenende-norm ligt.

 

reacties (4)

 • Flevoburger

   

  Ik begin de PvdA onderhand een beetje een onsmakelijke club te vinden. Op alle fronten heeft deze partij de afgelopen jaren haar achterban genegeerd en vrolijk achter de VVD aangelopen. Nu ze door het weglopen van haar kiezers ineens achter zich het desastreuze pad van vernietiging van al haar oorspronkelijke normen en waarden beginnen te ontdekken gaan ze nu het beledigde verwende kindje spelen en flink huilie huilie doen. Gelukkig hebben we nu internet en gaan ze die ellende van de afgelopen jaren never nooit meer wegpoetsen.....

  reageer
 • Dirk2

   

  We moesten toch zo nodig? Gulle gevers trekken altijd profiteurs. De PvdA huilt altijd achteraf en gaat dan gewoon op dezelfde weg door. Oh wat zijn we trots op dit resultaat. Tijd om deze ondernemer gewoon hard aan te pakken of je eigen fouten toe te geven en de verantwoordelijk ambtenaar te wijzen.

  reageer
 • Karel

   

  Dit is prive geld hoor dan geldt de balkenendenorm norm. De pvda is zwlf2 akkoord gegaan met de privatisering van ziekenhuizen dus nu niet gaan huilen...

  reageer
 • Dubbel moraal??

   

  Nu vragen hierover ,heel verstandig. Maar ,nu komt het ,de gelden voor de Zuiderzeelijn die gemeente NOP kreeg om de mobiliteit te bevorderen worden ook zomaar voor andere doeleinden gebruikt o.a. een overslaghaven voor de gemeente Urk .Die nog meer het landschapsbeeld verstoord samen met rood-wit knipperende windmolens.(een belachelijke verstoring om zo de polder te kenmerken,een disco en de Wallen zijn er niets bij) Daar worden ook geen vragen over gesteld door de PvdA Tweede-Kamer. Toch wel merkwaardig ?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dus omdat de PvdA geen vragen stelt over jouw persoonlijke stokpaardjes mogen ze niets vragen over de MC Groep?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert