Tulpen uit Creil op de kaart gezet

CREIL
Het Tulpenfestival dat jaarlijks in Noordoostpolder is te bezoeken, is dit weekend in een kleine variant in Utrecht te bewonderen. Dertienduizend tulpen uit Creil vullen een ruimte in de Jaarbeurs waar de Fiets- en Wandelbeurs wordt gehouden.

Op de beurs is ook Stichting Evenementen en Promotie (Step) Noordoostpolder te vinden die de gemeente op de kaart wil zetten. Zo wordt onder meer het Tulpenfestival onder de aandacht gebracht, maar bijvoorbeeld ook het Uit-je-tent-festival.

In en rond het veld kunnen bezoekers de tulpen fotograferen en er tussendoor wandelen. De beurs duurt nog tot en met zondag.

reacties (2)

 • Hannes

   

  Wat ik al eerder heb aangegeven de Jaarbeurs een mooi alternatief voor de Floriade. " Misschien zeg er wat van"

  reageer
 • Gert

   

  Ik was zaterdag op de beurs. De stand van het Tulpenfestival viel mij, ondanks de mooie tulpen, niet mee. Ergens aan de kant tussen de tulpen stond een verdwaald tafeltje met een niets zeggende persoon zat erbij. Aan de kant ee snel uitgezaagde helikopter, die zwart was en daardoor niet opviel en dan midden tussen de tulpen twee hele grote spandoeken die niks met de tulpen te maken hadden. Mensen van het Tulpenfestival ga in het vervolg eerst op een presentatie en PR cursus voor dat jullie weer op een beurs gaan staan. Dit was beneden NAP.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert