Advocaat bezorgd over drugs in Oostvaarderskliniek

ALMERE
Advocaat Jan-Jesse Lieftink uit Almere maakt zich zorgen over drugsgebruik in de Oostvaarderskliniek. Volgens de advocaat met tbs-specialisatie komt het voor dat drugs de kliniek worden binnen gesmokkeld. Hij sluit niet uit dat medewerkers daarbij betrokken zouden zijn, omdat dit eerder het geval is geweest bij een andere tbs-kliniek.

Lieftink reageert op de anonieme brief die bij Omroep Flevoland is binnengekomen. Daarin staat dat vorig jaar een tbs-patiënt in de Oostvaarderskliniek onder verdachte omstandigheden is overleden. Volgens Lieftink is het overlijden met grote waarschijnlijkheid toe te schrijven aan drugsgebruik.

Lieftink hoopt dat de Oostvaarderskliniek meer openheid geeft over drugsgebruik in de kliniek. Volgens hem heeft de leiding de neiging de deuren te sluiten 'als het moeilijk wordt'.

reacties (5)

 • karel

   

  Dit moment of fame is van te voren bedacht. Ik sluit dan ook niet uit dat de brief door hem zelf is gemaakt.

  reageer
 • Dennis

   

  Beetje laat hè stakker

  reageer
 • Kees

   

  Het zou ook kunnen dat die rommel binnenkomt via een advocaat Ik zeg niet dat het zo is Maar het zou kunnen Wat een onzin Baseer nu eens iets op feiten

  reageer
 • joost

   

  Elders is het gebeurd dus misschien hier ook wel aan de orde. Moet je eens over zijn cliënt zeggen. De buurt waar hij uit kont zit veel criminaliteit dus is uw cliënt waarschijnlijk ook een crimineel. Oftewel slaat nergens op. Advocaten zijn rare wezens is mijn mening

  reageer
 • Joop

   

  Ach wat leuk deze meneer (leuke armband trouwens) heeft even zijn 15 seconds of fame. Zonder enkel bewijs van wat dan ook meld hij det er drugs gesmokkeld wordt. Is dit een echte advocaat ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert