Vermiste man gevonden door voorbijganger

LELYSTAD
Een verstandelijk beperkte man uit Lelystad die sinds zondagmiddag werd vermist, is maandagochtend vroeg teruggevonden aan de Runderweg.

Volgens de politie was de man onderkoeld, maar was hij verder in orde. Hij werd aangetroffen door een voorbijganger.

Omdat de politie zich ernstig zorgen maakte over de man, werd zondagavond een grote zoektocht opgezet. Daarbij werden een helikopter en een speurhond ingezet.
reacties (5)

 • E.de Visser

   

  Men weet toch allang dat de zorg door financiën ernstig tekort komt! Evenals politie! Arme mensen en huisvesting! Wat nou regering? Ga alstublieft WEG!

  reageer
 • SMH

   

  De bezuinigingen in de zorg eisen hun tol,voor de kwetsbare medemens zijn er te weinig ogen en handen voor noodzakelijke zorg en begeleiding. Gelukkig liep het deze keer weer goed af,er komt een dag dat het minder goed afloopt! Minder management en meer handen en ogen in de zorg is gewenst.

  reageer
 • Tja

   

  Is niet de eerst keer dat het gebeurd bij deze instelling. Toezicht is niet voldoende ook niet als er een begeleider met 6 patiënten op stap gaat en over de openbare weg zwalken. Levensgevaarlijk.

  reageer
 • Barbara

   

  Wat geweldig van jou!

  reageer
 • Ron g

   

  Direct na het bericht op de sms te hebben ontvangen op de fiets gesprongen en anderhalf uur door het Gelderse Hout gefietst om te helpen zoeken. Helaas hebben we hem gisteravond niet kunnen vinden. Ik ben heel blij te lezen dat hij weer terecht is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert