Celstraf voor steekpartij op Festivalplein

ALMERE
Twee mannen uit Almere die vorig jaar zomer betrokken waren bij een steekpartij op het Festivalplein in Almere Stad zijn veroordeeld tot een half jaar celstraf voor openlijke geweldpleging.

Tijdens de steekpartij raakte een 33-jarige Almeerder levensgevaarlijk gewond door een messteek in de hartstreek. Naast hun celstraf moeten de mannen het slachtoffer een schadevergoeding betalen van in totaal 4500 euro.

Het slachtoffer werd op woensdagavond 10 juni gewond aangetroffen op de Landdrostdreef bij het politiebureau. Hij vertelde dat hij op het Festivalplein was neergestoken tijdens een ruzie met de twee verdachten.

reacties (3)

 • wauw

   

  als ie dood was kregen ze zeker maar een jaar.. rare rechters in flevoland, die sporen echt niet.

  reageer
 • john

   

  inderdaat omroep flevoland ik sta achter de mening van mijn beide voorgangers.moet amnders kunnen in Almere en wel direct op dit moment.wordt Almere toch iets veiliger.maar dat terrein achter het politie buro meer cameratjes zodat ook agent snel ter plaatse is en die drugsschip tot zinken brengen opgeruimt staat netjes.

  reageer
 • joop

   

  Een HALF JAAR ??!!! Dat is dus in Nederland nog geen 4 maanden voor iemand proberen in zijn hart te steken....nou nou nou

  reageer
 • .\/\/.

   

  Over het algemeen erger ik me vreselijk aan het gebruikelijke geloei van mensen die bij wijze van spreken minstens 5 jaar cel voor winkeldiefstal willen, maar in dit geval kan ik het ook niet volgen. Een half jaar? Of kon het OM de zaak niet hard krijgen en was openlijke geweldpleging het enige dat er uit te slepen was?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert