Overlast Walt Disneyplantsoen houdt aan

ALMERE
Bij het Walt Disneyplantsoen in Almere is nog steeds sprake van vernielingen, geluidsoverlast, vervuiling, en hinderlijk rondhangende jongeren. Ondanks de invoering van tijdelijk cameratoezicht in mei 2015 is de situatie niet verbeterd. Dat schrijft burgmeester Franc Weerwind in een brief aan de gemeenteraad.

Weerwind heeft daarom besloten het cameratoezicht te verlengen. Dit zou in eerste instantie op 1 maart ophouden, maar gaat nu door tot ten minste 1 oktober. Ondertussen probeert de politie de overlast ook op andere manieren terug te dringen.

In de omgeving van het Raaltepad en het Enschedepad in de Stedenwijk wordt het tijdelijk cameratoezicht niet verlengd. Daar is de overlast wel afgenomen, zo zegt de gemeente.

reacties (4)

 • .\/\/.

   

  "Ondanks de invoering van tijdelijk cameratoezicht in mei 2015 is de situatie niet verbeterd." - vooral mee doorgaan dus. Geld teveel.

  reageer
 • mooi voorbeeld

   

  Er hangen volwassen mannen rond. Volwassenen die inmiddels toch echt wel de normen en waarden moeten kunnen overbrengen aan de jongere generatie. Heren, doe iets nuttigs met je leven in godsnaam. Ruim je troep op en ga een opleiding doen, of doe vrijwilligers werk. Krijg je er nou echt voldoening van, als je weer een bushokje hebt gesloopt? Zielig hoor.

  reageer
 • Sjinksie

   

  Noem me blond, maar zou je door gebleken effectiviteit dat cameratoezicht niet juist willen verlengen?

  reageer
 • Frank

   

  Daar waar toezicht niets uithaalt gaan we er mee door, en waar het wel effect sorteert, kappen we er mee. Politieke logica is ondoorgrondelijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert