NOP benieuwd naar ervaringen met WMO en Jeugdwet

NOORDOOSTPOLDER
De gemeente Noordoostpolder gaat onderzoeken hoe de inwoners de Wmo en de Jeugdwet ervaren. Inwoners die gebruik maken van deze ondersteuning wordt verzocht een vragenlijst in te vullen.

Met de uitkomsten van het onderzoek wil de gemeente Noordoostpolder de zorg verbeteren als dat nodig is. De vragen gaan onder andere over de toegankelijkheid van de voorzieningen, de uitvoering en kwaliteit van de zorg en het effect van de zorg.

Sinds vorig jaar is de gemeente verantwoordelijk voor meer zorgtaken vanuit de Wmo en de Jeugdwet. In juli worden de resultaten aan de raad en inwoners gepresenteerd.

reacties (6)

 • Carry

   

  Bijna iedereen is uit de WMO gegooid. Alleen mensen met geestelijke aandoening krijgen deze nog. Ieder ander krijgt een algemene voorziening. Dus heel slecht gemeente en dat weten jullie zelf ook wel. Ik zie de mogelijkheid om een reactie te geven te gemoet.

  reageer
 • sterk

   

  Wat een totaal overbodige inspanning, die tot niets lijd... Weer vele uren besteden aan onzinnige ideeen van ambtenaren. Doe hetgeen waarvoor men is aangesteld, i.p.v afschuiven, onderzoeken, rapporteren,vergaderen,bespreken, daarna alles in de onderste la weg stoppen en nooit weer naar omkijken. Toon eens toekomst visie..

  reageer
 • Manipuleren van zorgvragers??

   

  Dit is een charme offensief om een ieder te laten geloven dat de keukentafelgesprekken respectvol zijn uitgevoerd. Ook de onafhankelijke ondersteuning is natuurlijk door de gemeente geadviseerd.Wat zeer ernstig is dat deze info achter gehouden wordt. Werkelijk je mond valt er van open hoe mevr. Boogaard glashard volhoud dat dergelijke zaken objectief zijn behandelt

  reageer
 • henry

   

  Idd beetje raar, zijn eerst heel makkelijk als je je zorgt opzegt ,en dan totaal geen reactie, alleen ja is goed, we schrijven u uit. Nu vragen wat we er van vinden pfffff Had het gelijk goed aan gepakt ,hadden jullie die 2miljoen ook niet over gehouden. Over die 2miljoen gesproken, er zou binnen 2maanden meer bekent over worden ????? We zitten volgende week in maart !!!!

  reageer
 • Maikel

   

  Uiterst vreemde vraag van de gemeente. De grootste knelpunten zitten niet bij de zorgaanbieders, maar bij de gemeente zelf. Wat mij betreft gaat het hier dus niet om een objectief onderzoek maar om de gegoede burgerij zand in de ogen te strooien. Het afgeven van een signaal dat er iets aan de problemen gebeurd, in de hoop dat we het geloven en weer een jaartje verder slapen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • simpel

   

  Vreemde gang van zaken, als de gemeente besloten heeft dat je geen aanspraak kunt maken op ondersteuning via de WMO, kun je je ervaringen d.m.v. deze vragenlijst niet kenbaar maken aan de gemeente. De gemeente vraagt niet om objectieve beeldvorming maar zeer duidelijk om subjectieve beeldvorming waarvan de uitkomst bij voorbaat vast staat.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert