Aanhouding na openmaken postzakken PostNL

ALMERE
Een man is zaterdagmiddag door de politie op heterdaad betrapt terwijl hij in een bestelbus postzakken doorzocht op de Oostvaardersdijk bij Almere Poort. Dat meldt een woordvoerder van PostNL.

Volgens de woordvoerder had de verdachte een uniform aan van de bezorgdienst en stond er ook PostNL op de bestelbus. De man is aangehouden door de politie. In de postzakken zouden vooral brieven en kaarten hebben gezeten, geen grote pakketten.

Volgens de woordvoerder van PostNL is het nog niet duidelijk of er post is zoek geraakt. Wel zouden er enveloppen zijn opengemaakt. De politie kan nog geen duidelijkheid verschaffen over wat er is gebeurd.

reacties (20)

 • Marco

   

  Helemaal mee eens! We kunnen wel iedereen de schuld geven met de overheid of PostNL maar die gast spoort niet. Zoals spiderman altijd zegt; With great power comes great responsibility

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Dan zijn het geen pakketten en is het busbezorging.

  reageer
 • H Saalmink

   

  Sorry bromsnor maar ik werk zelf bij PostNL en alle pakketten die door die brievenbus kunnen worden bezorgd door de postbezorger. Denk daarbij aan bolcom of zendingen uit China

  reageer
 • Jond

   

  Marco Borsato zou zingen: " Open je ogen..."."

  reageer
 • Maikel

   

  Slecht betaald of niet, je moet gewoon met je poten van andermans spullen afblijven... als je wat kwijt wilt dan meld je dat bij de desbetreffende persoon en als je jezelf te goed vind, zoek je lekker een andere job of koop je een boksbal om je negatieve energie erop los te laten... Kort zichtige mensen met hun té snel getrokken conclusies.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sjaak

   

  Weer een reden om geen post meer te versturen.

  reageer
 • Kijk en hier raak je ze in hun ziel van de post.nl en o zo waar !!!! PTT was een top bedrijf, TPG post was al een heel stuk minder en nu post.nl waardeloos bedrijf helemaal kapot gemaakt, kan het nog dieper zinken.....

  reageer
 • ron

   

  de fout ligt by de regering die wilde privaticeren toen is het slecht gegaan met de post

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Vreemd, dat is hier helemaal niet zo. En bij u ook niet. Allemaal hebben een uniform aan en zien er representatief uit. De voertuigen zijn niet van post.nl maar zijn van de ZZP-ende chauffeurs. Die is bij de prijs in. Er is op de voertuigen niets aan te merken. De briefpost wordt door anderen bezorgd.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Paar jaar geleden iets besteld bij een Duits bedrijf, traject gevolgd tot en met post nl toen raakte het pakketje zoek, het werd later gevonden en was opengemaakt en geplunderd. De Duitse leverancier heeft alsnog de artikelen opgestuurd via een andere koerier, post nl nam geen verantwoording alles is op eigen risico. Heb contact gehad met de Duitse leverancier heb hun de Nederlandse situatie uitgelegd. Post.nl is zeker weten een klant kwijt het bedrijf maakt nu gebruik van een koerier welke rechtstreeks aan de klant levert

  reageer
 • Jond

   

  Het is één en al droefenis bij PostNL. Zéér slechte bezorging. Over het algemeen ziet het personeel er niet uit qua kleding. Daar waar de postbodes jaren lang moesten vechten om een korte (uniform)broek te mogen dragen tijdens extreem warme weersomstandigheden daar zit bijna elke 'chauffeur van PostNL in eigen kleding, met hooguit een PostNL jas, maar zeker wel weer met een 'petje' op, ongeschoren achter het stuur van een soms witte Mercedes-bus die direct doorkam naar autosloperij van der Feer of van der Braak! Het is ronduit schandalig dat dit allemaal maar kan. PostNL is al jaren zijn glans kwijt!!

  reageer
 • Bromsnor

   

  Daarvoor werd er ook regelmatig post gestolen. Zelfs met hele wagenladingen in één keer.

  reageer
 • Bas

   

  Waarschijnlijk ben ik op deze manier twee maanden geleden ook een poststuk bij PostNL kwijtgeraakt (ontvreemd) ter waarde van € 108, gelukkig heb ik dit bedrag terug ontvangen van PostNL afgelopen week omdat ik het aangetekend verstuurd had.

  reageer
 • schaapjes

   

  Geweldig wat de marktwerking ons gebracht heeft op de postmarkt. Slechtere service, hogere tarieven en Jan en alleman die met je post loopt en het uniform kan dragen

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Flauwekul. Postdieven heb je al zo lang er post is. U kunt ook ook niet één incident over post.nl melden.

  reageer
 • Ben

   

  Tja, je krijgt nu eenmaal het personeel dat je verdiend cq uitbetaald: Postbodes (beedigde ambtenaren) waren te duur, postbestellers die je ook nog eens zeer slecht betaald, dan krijg je dit !

  reageer
 • caressa53

   

  Bah, hoeveel post zal er achterover zijn gedrukt. In de enveloppen van de postcodeloterij/vriendenloterij zitten ook vaak tickets etc. Worden deze mensen niet gescreend vooraf ? Pakjes die door de brievenbus kunnen, worden ook door de postbezorger gedaan, ook daarin kunnen zaken van waarde zitten. Het gaat dus om veel meer dan een 10 euro biljet of zo.! Hopelijk is deze persoon op tijd betrapt/gepakt.

  reageer
 • Klasse

   

  Chapeau voor oom agent! Scherp! Super!

  reageer
 • Bromsnor

   

  Pakketten worden door de paketdienst bezorgd en zitten niet bij de brievenbuspost. Er zijn genoeg enveloppen met interessante inhoud. Denk maar aan verjaardagskaarten van oma met een briefje van 10 of 20 erbij. Ik heb ooit iemand ontmoet die vertelde dat lang geleden al de zaterdagbezorgers dit gewoon als bijverdienste zagen.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Het moraal van de top zet zich door naar de werkvloer, hoe kan het ook anders ook de gewone man wil makkelijk scoren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert