Eigenaar platenzaak neemt afscheid in stijl

ALMERE
Eigenaar Gerard Endenburg van Platenhuis 't Oor in Almere heeft zondagmiddag afscheid genomen met een muzikaal feest in zijn zaak. Zo waren er optredens van Eefje de Visser, Jojo Leon en Gert-Jan Tweebeeke.

Endenburg stopt er na 19 jaar mee omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De komende tijd wil hij vooral gaan reizen en nieuwe initiatieven ontwikkelen.

Eric Stuut neemt vanaf 1 maart de platenzaak over. Hij heeft bij meerdere muziekwinkels gewerkt. Muziek is zijn grote passie en hij is erg blij om nu als zelfstandig ondernemer de winkel over te nemen.


reacties (7)

 • Nee hoor met me mediaspeler en extra HD via high end kabel zo naar mijn zeer goede led tv / super sound high end stereo + top speakers alles op flac bestanden en mkv blu-Ray bestanden dus perfecte sound en beeld !!!! Je heb echt geen schijfjes meer nodig en je hoef de deur ook niet meer uit.

  reageer
 • Jan R. Bakker

   

  Scheelt ook een hoop ruimtebeslag in je oren dat gecomprimeerde geluid uit je laptop speakertjes of je boemboem setje van de Mediamarkt.

  reageer
 • Jan

   

  Succes, en mooie jaren gewenst. Helaas zit er wel een kern van waarheid in de discussie. Door de voortschreidende techniek zullen fotozaken, platenzaken, videotheken, boekenzaken, gamewinkels langzaam uit het straatbeels verdwijnen. Jammer voor de nostalgie. Ik moet eerlijkheidshalve ook ver terug wanneer ik mijn laatste cd in een zaak heb gekocht.

  reageer
 • Jos

   

  Dan hoef je de deur ook niet meer uit... Stel je voor in dat enge Almere.

  reageer
 • Precies ik koop al jaren niets meer geen films en muziek. Maar betaal er wel voor, voordat het commentaar lostbarst hier. Maar cd's en dvd's, Blu-Ray is een aflopende zaak en scheelt een hoop ruimte in de kasten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ron

   

  gerard bedankt voor de mooie jaren het ga je goed

  reageer
 • willemlely

   

  Ik download mijn favoriete liedjes wel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert