Geen nieuw fietspad naar Haven

ALMERE
De komst van een nieuw fietspad in Almere Haven is van de baan. Dat schrijft de gemeente in een brief aan omwonenden. Die hadden zich de afgelopen weken hard gemaakt tegen de aanleg van het fietspad.

Volgens de gemeente zijn de bezwaren en reacties uit de buurt reden geweest om het project te heroverwegen en uiteindelijk niet uit te voeren. Wel gaat de gemeente kijken of bewegwijzering voor fietsers naar de buurt verbeterd kan worden.

Een woordvoerder van de bewoners laat weten erg blij te zijn met het besluit. De buurt is tevreden dat het protest resultaat heeft gehad. 

reacties (6)

 • marijke

   

  Waarom word hier wel naar geluisterd en naar een petitie voor een open lucht zwembad niet?

  reageer
 • Fietsroutekenner.

   

  Als ingenjeur zou ik er toch maar eens gaan fietsen, en is goed kijken naar de wegbewijsering. En de logica van hoe de fiets route is aangelegd. Dan hebben de bewoners het heelgoed ingezien. Elk ingenieur heeft zijn specialiteiten.

  reageer
 • De ingenieur

   

  Heel onverstandig om je als gemeente zo te laten kennen. Die fietsroute is er voor het algemeen belang en nu wordt er toegegeven aan de egoïsten uit de buurt die met verzonnen argumenten de burgerij dwars zitten.

  reageer
 • Slim

   

  Realistisch besluit om hier niet mee verder te gaan.

  reageer
 • Rekenen

   

  Belachelijk idee voor zoveel geld en zo weinig fietsers. Heb je wel gezien waar dag fietspad op uitkwam? Op de begraafplaats. Zal een populaire route zijn geworden...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jos

   

  En wederom buigt (de populaire...) wethouder Huis voor het eigenbelang van een paar inwoners. Een gemiste kans om doorgaande fietsroute van het centrum en de haven van Haven naar Stad van een doolhof in een logische route te veranderen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert