Remco Bosma nieuw als Kamerlid

EMMELOORD
Voor de zekerheid houdt VVD'er Remco Bosma uit Emmeloord een extra net pak  achter de hand voor de dag van vandaag. Dinsdagmiddag wordt-ie namelijk officieel geïnstalleerd in de Tweede Kamer. Mocht het eerste pak vies worden, dan heeft hij er een op reserve. 

Het oud-Statenlid komt ruim een jaar voor de verkiezingen in het parlement. Hij ziet er naar uit en vindt het interessant alles een keer mee te maken. Zo maakt het nieuwbakken Kamerlid de begroting en Prinsjesdag allemaal een keer mee.

Bosma stond laag op de kandidatenlijst van de VVD. Doordat partijgenoten doorschoven naar het kabinet en tussentijds uit de Kamer stapten, kwam hij uiteindelijk aan de beurt.

reacties (2)

  • Zeker komkommertijd, dat iemand een reserve pak meeneemt al NIEUWS is. Omroep, schaam U!!!!

    reageer
  • Keeshoutmepper

     

    In Emmeloord heeft hij er niets van gebakken als prominent politicus, de deel is na vijfentwintig jaar nog altijd dramatisch, de ondernemerstjes aldaar zijn vroegtijdig verjaagd de markt heeft in moeten leveren de watertoren is een en al manipulatie met opvolgend een financieel debacle, en nu zaagt men de poten onder de tafel weg van de ondernemers aan de lange nering, alleen de grote gaten in de weg onder de toren zijn na twintig jaar hersteld, nou succes dan maar in het Haagse, daar doet men erg veel dat voelt de burger aan den lijve.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert