Dukkers 20 jaar exploitant van pontje over Nuldernauw

ZEEWOLDE
Henny en Willie Dukker zijn dinsdag precies 20 jaar exploitant van het fiets-en voetpontje tussen Zeewolde en Ermelo. Om dit jubileum te vieren kreeg het echtpaar dinsdag de felicitaties van wethouder Wim van der Es.

Henny en Willie zeggen dat ze al die 20 jaar met veel plezier hebben gewerkt op het pontje. Elke dag is anders. Vooral het contact met vaste klanten draagt daar aan bij. Dagelijks maken veel schoolkinderen uit Zeewolde gebruik van het pontje om naar school te gaan in Harderwijk.

Het echtpaar wil nog jaren de veerdienst verzorgen. Dat hangt overigens wel af van de gemeente Zeewolde. Die bepaalt eind dit jaar of de Dukkers de komende vijf jaar door mogen gaan.

reacties (3)

 • Rob

   

  Hoezo gaat de Gemeente Zeewolde een brug aanleggen of zo of hebben ze weer een ander geldverslindend idee zoals de bieb verhuizen naar de oude bieb omdat ze zelf dat pand willen gebruiken omdat er weer voor erg veel geld gespendeerd moet worden voor de zoveelste keer aan het lelijke Gemeentehuis. Terwijl de Bieb nu duur mag huren van een Chinees die de oude bieb voor een appel en een ei gekocht heeft. De Gemeente Zeewolde verdient wat mij betreft de lode leeuw van meest onbekwame en geldverslindende Gemeente van Flevoland ofwel belastinggeld van de burgers die dit allemaal mogen ophoesten.

  reageer
 • Zeewoldenaar (nee, niet die...)

   

  Er zitten zoveel onwaarheden en onjuistheden in uw betoog dat ik niet eens de moeite ga nemen om ze aan te wijzen. Briljant hoe sommige mensen klakkeloos het roddelcircuit volgen en niet de moeite nemen om zich te verdiepen in de feiten.

 • Helder

   

  Helder en duidelijk verhaal! Het trieste is alleen dat het niets oplevert. Dit 'bestuur' bestuurt vanuit in een cocon en gaat volledig voorbij aan hun doel zich ten dienste van de Zeewoldense belastingbetaler te stellen. Het pluche werkt blind en verslavend :-(

 • kees d.

   

  Ik hoop het wel voor deze mensen! Maar we hebben te maken Europese aanbestedingsregels. Dat is ook ongeveer de reden dat NS, Connexion en Post NL naar de knoppen zijn geholpen. Brussel heeft ons niet veel goeds gebracht.

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Het zou te gek voor worden zijn dat de gemeente Zeewolde deze ondermers de nek omdraait!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert