Zestien toeristische organisaties bundelen krachten

FLEVOLAND
Zestien Flevolandse organisaties, die zich bezighouden met toerisme en vrijetijdsbesteding, hebben hun krachten gebundeld en hebben zich verenigd in Travel Trade Flevoland.

Het samenwerkingsverband presenteert zich later deze maand op de International Trade Berlin, de grootste toeristische vakbeurs ter wereld in Berlijn. Doel is om Flevoland onder de aandacht te brengen van internationale touroperators. Het eerste exemplaar van een brochure voor deze ondernemers is woensdagochtend overhandigd aan gedeputeerde Rijsberman van de provincie Flevoland.

Vanuit elke Flevolandse gemeente is in ieder geval één toeristische organisatie aan Travel Trade Flevoland verbonden. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om Batavia Stad in Lelystad, StEP Noordoostpolder, Tourist Info Urk, Hotel Dorhout Mees in Biddinghuizen, VVV Zeewolde en Almere City Marketing.reacties (5)

 • Toeristische Flevoland schiet zich zelf in de voet.

   

  Het toerisme alleen met de touringcar te verdedigen valt niet uit te leggen.Vooral het verbieden van pleziervaartuigen om aan te leggen in de Noordoostpolder schept een onvriendelijkehouding jegens het toerisme en bewoners en toekomstigebewoners. Waarom werkt men geen gedegen plan uit voor de pleziervaart?

  reageer
 • Johan

   

  Goed die samenwerking. Kan er gelijk 25% van de subsidie af per clubje.

  reageer
 • KC

   

  In Almere en Lelystad wordt geen toeristenbelasting geheven.

  reageer
 • kees d.

   

  Dan kan je nergens meer heen want overal waar je ook heen gaat betaal je toeristen belasting.

  reageer
 • Jan Huizen

   

  Laat ze ook de toeristenbelasting vermelden, komt er niemand meer.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert