Straatpraat: Donald Trump of Hillary Clinton?

LELYSTAD
Gisteren was het 'Super Tuesday' in de Verenigde Staten. In twaalf staten werd er gestemd in het kader van de voorverkiezingen om later dit jaar een nieuwe president te kiezen. 

Zowel de favoriet bij de democraten Hillary Clinton, als de favoriet bij de republikeinen Donald Trump waren succesvol. Het begint er nu toch wel op te lijken dat zij gaan uitmaken wie Barack Obama gaat opvolgen. 

In Lelystad vroegen wij: wie moet het gaan worden? 

reacties (5)

 • Almere036

   

  En nu baal ik van die max. termijn van 8 jaar, terwijl ik bij de Bush-tijd de polonaise liep. Ik vind Obama een geweldige president. Hij heeft tenminste de uitstraling als een president. Die trump vind ik maar niks. Dan maar Clinton.

  reageer
 • wilma

   

  Ik ga natuurlijk voor Hillary Clinton. Trump vind ik net zo'n schreeuwer als Wilders. Hij heeft het over criminele Mexicanen en Wilders over criminele Marokkanen.

  reageer
 • kees d.

   

  Donald Trump is net zo a politiek en gevaarlijk als Geert Wilders. Veel geschreeuw en helemaal Géén wol!

  reageer
 • Flevoburger

   

  Het succes van Trump is vergelijkbaar met het succes van Wilders. De mensen zijn het eeuwige politiek correcte gedrag helemaal zat. En kunnen dan alleen nog maar terecht bij de totaal "andere kant" . Niet omdat ze het niet die kant eens zijn maar gewoon omdat er geen alternatief is. Neem nu als voorbeeld Dhr Rutte met zijn uitspraken over aantallen vluchtelingen. Daar kun je als burger toch gewoon helemaal niets mee. ( ik ben overigens niet tegen vluchtelingen hoor)

  reageer
 • johan

   

  totaal onzinnige vraag.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert