Extra banen Hoekstra door drukorder Telegraaf

EMMELOORD
Hoekstra Krantendruk in Emmeloord heeft vijf extra werknemers in dienst genomen om een deel van de oplage van De Telegraaf te drukken.

Dat bevestigt directeur Gert Sjoerdstra van Hoekstra. Uit bezuiniging heeft De Telegraaf Media Groep eerder de drukkerij in Alkmaar gesloten. De Telegraaf wordt voortaan gedrukt in Amsterdam en bij zes andere drukkerijen, waarvan Hoekstra er sinds februari één is. Hoeveel kranten Hoekstra dagelijks drukt en hoe lang het contract met TMG loopt wil de directeur niet kwijt.

Hoekstra drukt al jaren huis-aan-huisbladen van Boom, zoals de Flevopost. Ook het Urkerland, de Drontenaar en Zeewolde Actueel worden in Emmeloord gedrukt.

reacties (6)

 • J.C. Moes.

   

  Tja, dáár doe je er wat af, hier wát minder erbij; 'Dáár' mensen zonder baan en 'hier' (een landelijke ‘schering en inslag’) met een fooitje zó blij! Ondernemen tegenwoordig vaker, ‘onder je wegnemen!’ Een van de vele gepraktiseerde manieren van 'banen creëren!' JC.

  reageer
 • drukker

   

  beter druk maken over hoeveel mensen in alkmaar hun baan kwijt zijn geraakt dat zijn er meer dan 5

  reageer
 • Knielus

   

  Prachtig voor de drukkerij ! Wat is er nou weer mis met dit nieuwsbericht ? Het is ook nooit goed.. Kijk dan ook niet op de site en zoek elders nieuws wat je zelf graag horen wil of zelf een nieuwszender beginnen ?

  reageer
 • Hans de Boer, Lelystad

   

  Media bevlekken elkaar...

  reageer
 • Toon

   

  Noemen jullie dit nieuwswaardig nieuws? Oke het is goed dat er mensen worden aangenomen, maar... 5 mensen? Dat heeft niet echt een redenen om hier een nieuwsartikel over te schrijven want dan kan je bijna over alle bedrijven een nieuwsartikel staan schrijven.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Chris

   

  En dit noem je nieuwswaardig? Gaan jullie nu voor elk bedrijf die meer dan 5 werknemers aannemen een nieuws bericht maken?

  reageer
 • Kaassie

   

  reken even mee: 2 berichten per dag : 10 werkplekken 5 x 10 = 100 50 weken a 10= 5000 werkplekken in Flevoland per jaar !!! @ Toon : mag ik aannemen dat er 500 bedrijven ( erg laag) in Flevoland zijn, dan hebben we er deze week 2500 bij . Werkloosheid opgelost. Fijn en positief bericht, graag meer van deze berichten ( zie mijn motivatie hier boven

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert