Leefbaar wil het college in ten koste van SP

LELYSTAD
Leefbaar Lelystad zou in het college graag de plek innemen van de SP. Dat zegt fractievoorzitter Jack Schoone van Leefbaar in de zondageditie van het programma Over Flevoland Gesproken. Schoone noemt SP-wethouder John van den Heuvel onzichtbaar en hij is ook niet onder de indruk van de raadsfractie van die partij.

Leefbaar Lelystad heeft na de fusie met de Partij voor Lelystad eind vorig jaar vijf zetels en is volgens Schoone klaar om collegeverantwoordelijkheid te dragen. De partij zou zich dan willen inspannen voor het aanslingeren van de Lelystadse economie.

Schoone merkt dat Leefbaar Lelystad door de andere partijen serieuzer wordt genomen, nu de fractie vijf leden telt. De partijen besloten eind vorig jaar samen verder te gaan.

reacties (4)

 • News deadline

   

  Voorlopig is Jack Schoone alleen de baas van het kippenhok en heeft nog niets bereikt!

  reageer
 • Dirk2

   

  Beter dromen dan falen zoals de SP!

  reageer
 • Boze bugrer

   

  De SP niet zichtbaar! Een deel van de fractie (Tjakko Bos) is ook niet bepaald zichtbaar, behalve in de kroeg, langs de voetbalvelden en op Twitter tijdens CL-wedstrijden. LL/PVL is een bij elkaar geraapt zooitje bange VVD´ers die niet goed genoeg waren voor de kieslijst van de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. En in de raad om de haverklap met de VVD en fractie Baaten meestemmen. Ik ben wel benieuwd welke wethouderskandidaat LL heeft? Zij/hij moet wel heel erg zijn best doen om de SP wethouder te overtreffen :-)

  reageer
 • Lelystad

   

  Jack droom maar verder!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert