Peiling Hart-voor-Emmeloord levert 1900 stemmen op

EMMELOORD
De peiling over Hart-voor-Emmeloord heeft 1900 stemmen opgeleverd. Mensen konden tot vandaag stemmen over de toekomst van Emmeloord Centrum. Via internet en een antwoordkaart uit de krant konden inwoners kiezen uit drie varianten: 'bestaand centrum', 'lang centrum' of 'compact centrum'. Bij de variant 'bestaand centrum' verandert het winkelgebied het minst.

Het college van Burgemeester en Wethouders maakt op 15 maart de uitslag van de peiling bekend. Op die dag besluit het college ook of het de uitslag overneemt. In april neemt de gemeenteraad een besluit.

reacties (5)

 • Het begon goed, je mocht digitaal, mondeling of getekend een idee indienen. Vervolgens is er in klein commitee een drietal slappe aftreksels bedacht waar dan het minst slechte uitgezocht mag worden. Gemiste kans. Bij mij werd de intresse al ontnomen toen het vaste clubje mensen werd toegevoegd vanuit de politiek. Zinloos, quasi democratisch proces. Teveel sturing van uit de gevestigde order. Als ik lees dat ondernemrs stemmen maar dan inderdaad de minste slechte uitvoering kiezen zegt mij dat genoeg. Daarnaast een haalsysteem ipv brengsysteem maakt dat er maar 1900 stemmen worden uitgebracht. Mijn voorspelling is dat zometeen de politiek met duimen achter hun bretels staan en trots zijn op het door hun gestiurde democratisch proces...

  reageer
 • Tsjee

   

  Tsjee, wat een ontzettend lage opkomst! Met 46.000 inwoners waarvan 26.000 Emmeloorders is de opkomst slechts 4-7%. Ben benieuwd of degene die het meest reageren op dit bericht zelf wel gestemd hebben of alleen commentaar hebben "dat het toch geen zin heeft".

  reageer
 • Japie

   

  Jammer dat niet meer mensen hun stem hebben uitgebracht.

  reageer
 • Ze doen er niks mee met die peiling

  reageer
 • Nastradamus

   

  Al twintig jaar pappen en nat houden, mooie plaatjes inspraak uitspraak afspraak, deze vergader tijgers hebben al miljoenen besteed aan het verschuiven van verantwoordelijkheden het blijkt al jaren vage luchtfietserij te zijn op de kosten van de belastingbetaler.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert