Ook antieke boten op Nationale Oldtimerdag

LELYSTAD
De Nationale Oldtimerdag in Lelystad wordt dit jaar uitgebreid met antieke boten. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Naast de traditionele klassieke auto's zijn er op 19 juni ook historische platbodems en verschillende oude reddingsboten te zien. Bezoekers van het evenement kunnen tegen een kleine vergoeding meevaren.

De organisatie wil onderzoeken of de Nationale Oldtimerdag volgend jaar verder uitgebreid kan worden met oude vliegtuigen.

reacties (6)

 • Hans

   

  Fantastisch evenement dat zeer goed is georganiseerd en wordt gewaardeerd. Iets om trots op te zijn. Voor ons altijd fijne dag om mee te maken. Complimenten aan alle vrijwilligers.

  reageer
 • oud Lelystedeling

   

  Wel grappig dat dit een van de weinige dingen in Lelystad is dat al 32 jaar achter elkaar zo goed bezocht wordt en een hele hoge waardering krijgt van de trotse bezitters van de oldtimers. Dit evenement straalt het gewoon dat er veel liefde in gestoken wordt in de voorbereiding en de uitvoering. Al jaren is er een grote en constante groep mensen actief om dit voor elkaar te krijgen. Allemaal vrijwillig. Top evenement en top inzet.

  reageer
 • frits

   

  Nou ja, nu ook wat voor Lelystad nieuwe oude drijfmeuk. Maar vraag blijft inderdaad hoe lang hetzelfde kunstje nog publiek blijft trekken.

  reageer
 • Nee he niet weer die ouwe meuk, Ieder jaar het zelfde,ze kunnen ze Beter laten staan. Waarom niet om het jaar, wordt een Beetje eentonig zo.

  reageer
 • Hannes

   

  Leuk evenement. " Dan is geluk weer gewoon"

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Rinus

   

  Gaat de oude auto dag dan volgend jaar naar het vliegveld?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert