VVD tegen blauwe zone bij station Oostvaarders

ALMERE
De VVD in Almere is tegen het invoeren van een blauwe zone bij station Oostvaarders. De partij vindt dat het voor mensen die met de trein reizen mogelijk moet zijn kosteloos dicht bij een station te parkeren.

De gemeente Almere heeft aangekondigd dat er alleen nog kort in de buurt van het station mag worden geparkeerd om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Dat is volgens de gemeente nodig nu er een nieuwe supermarkt van Albert Heijn naast het station komt. Volgens de gemeente is het nu te druk met auto's van forensen die de hele dag parkeren.

De VVD vindt dat het belang van de supermarkt nu boven het belang van de treinforensen gaat. De partij is bang dat automobilisten uitwijken naar de nabijgelegen woonwijk.

reacties (5)

 • Fred

   

  Ik ben geen Fan van de vvd maar hier hebben ze zeker een punt. Las dat er gister ook iemand commentaar gaf dat men maar met de bus naar het station moesten gaan. Echter moet ik s'morgens vaak de eerste trein hebben van 4.55 of iets later en de bussen van connexxion sluiten hier niet perfect op aan dus MOET ik mijn auto wel parkeren bij het station. Uiteraard is dat ook zo voor mensen die s'avonds met de trein terugkomen . Dan sluiten de treinen niet aan op de bussen die s'avonds laat om het half uur rijden . Het p&r terrein is gewoon te klein !

  reageer
 • ron

   

  ik snap het niet 100 procent ... bij de bouwvergunning van een supermarkt hoort toch dat er voldoende parkeerruimte is ? Bij een station idem. conclusie: in 1 van beide of in beide zijn te weinig Parkeerplaatsen beschikbaar. ofwel: los het probleem op in plaats van verschuiven van het probleem naar de deur van onschuldige bewoners.

  reageer
 • Ron

   

  Belachelijk zeg.

  reageer
 • Willem D

   

  En als ik wil winkelen wil ik ook lekker dicht bij staan maar daar moet ik wel betalen

  reageer
 • Ray

   

  Ze parkeren nu ook al in de woonwijken dus de overlast zal alleen maar groter worden voor de mensen die er wonen....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert