Verzet blijft tegen komst arbeidsmigranten Morinel

DRONTEN
Het verzet tegen de huisvesting van arbeidsmigranten aan De Morinel in Dronten blijft. De stuurgroep die het verzet tegen de komst ervan coordineert zal net zo lang bezwaar maken tot de zaak voor de rechter komt. Dat laat de voorzitter van de stuurgroep weten.

Deze week besloot het college van b en w de benodigde vergunning te verlenen. Daarmee is de komst van 32 arbeidsmigranten vooralsnog toegestaan. De omgevingsvergunning is door het college verleend, ondanks 200 zienswijzen van omwonenden.

Volgens de stuurgroep toont het college daarmee aan dat de belangen van de burger onvoldoende tellen en is dat een zorgwekkende kwestie, aldus de voorzitter.

reacties (8)

 • Werkwagens

   

  Hoe meer hoe liever ! Wij worden er rijk van !

  reageer
 • drontenaar

   

  Ik ben nu eigenlijk best wel benieuwd waar de omwonenden nu op tegen zijn. Overdag zijn de polen aan het werk, 's nachts slapen ze na een dag hard werken. 'S avonds eten beetje tv kijken en vroeg onder wol... Storm in een glas water, beren op de weg zien...!!

  reageer
 • Gert koekoek Groenteproductie nederland

   

  Wij werken met Poolse medewerkers: De 600.000 werkzoekenden willen niet bij ons werken Te koud te nat zaterdag/zondag,in de avond nacht niet willen werken. En ga nu niet zeggen dat ze goedkoop zijn. Elke maand gaan ze met minimaal 1500-2000 euro naar huis toe Deze mensen verdienen een normale woonplek In een normale omgeving. En niet op een camping bij weer en wind.

  reageer
 • kees d.

   

  Zolang er meer dan 600.000 werkzoekende in ons land zijn mag je en moet je geen voorzieningen maken voor arbeidsmigranten die hier het geld weg halen en het thuis uitgeven. Ik heb verder niets tegen de arbeidsmigrant die hierheen komt met zijn of haar complete gezin en hier zich blijvend vestigen.

  reageer
 • Werk

   

  Die 600.000 werklozen kunnen datzelfde werk als de Polen doen maar willen dat niet. Ligt dus aan hu zelf.

 • Bewoner Morinel

   

  Nogmaals Welkom arbeids emigranten!!! Wat meer leven in de buurt.

  reageer
 • wimjc

   

  Uw buurt kan ook worden uitgebreid met 600000 Nederlandse werkzoekenden.Hoezo arbeidsmigranten welkom.We leven immers in een schijnwereld.

 • Me

   

  Waar ben je mee bezig zeg! Als je er direct bij woont hoef je niks te vrezen maar een paar straten verderop wonen en ze plunderen je hele huis leeg.

 • laat alle reacties zien
 • syrier

   

  kom met alternatieven!!!!! waar dan wel ,niet naast mij maar een ander mag er wel last van hebben!maar er is een oplossing geen arbeidsmigranten maar doorverhuren aan het coa voor de opvang van asielzoekers,die vinden wij zielig. dus minimaal 50 opvangplekken aan de morinel

  reageer
 • me

   

  Ik snap wat je bedoelt. De oplossing is heel simpel de arbeidsmigranten niet meer toestaan en terug sturen net als de asielzoekers/gelukzoekers ook weer terug sturen want ook hier is de burgemeester en wethouders verantwoordelijk voor (aat de jong met zijn cornuiten) is samenspan met de ofw hier ook een verbod op leggen lijkt nog erger dan de bouwfraude praktijken van een aantal jaar geleden. Hoe bedoel je het Nederlandse volk in de steek laten pfffff.

 • Joop

   

  De belangen van de burgers tellen onvoldoende mee.....dat is toch oud nieuws? Dat is al jaren in heel Nederland zo. Nederlanders worden gezien als tweede rangs burgers die niet moeten zeuren maar wel belasting MOETEN betalen.

  reageer
 • Ron

   

  200 bezwaren in 1x van tafel. Koekoek

  reageer
 • Gemeente

   

  200 bezwaren? Betreft 1 zienswijze met 200 handtekeningen. Dat is heel wat anders.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert