Komende woensdag faillissement voor TSN Thuiszorg

FLEVOLAND
Thuiszorgorganisatie TSN is volgens de NOS komende woensdag failliet. De organisatie heeft vestigingen in Almere en Lelystad.

TSN verkeert in grote financiële problemen en het was al bekend dat de organisatie binnen een paar weken faillissement zou aanvragen, maar bronnen melden aan de NOS dat de rechtbank Overijssel komende woensdag het faillissement uitspreekt. De medewerkers worden maximaal zes weken lang doorbetaald door het UWV. Gemeenten in het hele land moeten de zorg nu bij andere aanbieders onderbrengen. Een deel van de medewerkers en cliënten gaat over naar Buurtzorg Nederland.

Alle cliënten van TSN krijgen uiteindelijk een nieuwe zorgaanbieder, omdat gemeenten een zorgplicht hebben.

reacties (8)

 • kees d.

   

  Beste Bert ik heb hier mijn hele leven voor gewerkt en gespaard!!

  reageer
 • R.H.

   

  Het ergste vind ik dat voor banken, zuidelijke landen wel geld is!!!

  reageer
 • Bert

   

  Logisch dat je met tegenwind niet zo snel vooruitkomt als met de wind in de rug. We kunnen wel alles willen maar het moet uiteindelijk toch betaald worden.

  reageer
 • CT

   

  Volgend jaar maart hebben we de kans om onze stem weer te geven aan de politiek. Een ding heb ik geleerd de afgelopen jaren. Het kaarten van VVD en PvdA is niet geslaagd geweest. Er is een puinhoop geschapen. Dus uitersten met elkaar laten samenwerken gaat dus niet. Dus moet er een midden kabinetten komen. Dus weet waar mijn stem naar toe gaat. Ja en dat is echt niet links of recht, maar ga voor het midden. Verbinden en bouwen aan het herstel wat men er weer van heeft gemaakt.

  reageer
 • kees d.

   

  Met reuze dank aan de coalitie van VVD en PvdA die de zorg plicht naar de gemeentes heeft over gedaan zonder daar een vergoeding en regelgeving bij te doen. Wanneer er geen geld is moet men roeien met de riemen die je hebt. Buiten de zorg sloopt dit kabinet alles wat onze ouders en grootouders hebben opgebouwd.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Carry

   

  Met dank aan de gemeentes die het vertikken om een normale prijs te betalen voor de zorg!

  reageer
 • Flevoburger

   

  En langzaam maar heel zeker wordt iedere sociale zekerheid, waar generaties lang hard voor gewerkt en genokt is, door onze overheid vernietigd......

  reageer
 • inwoonster

   

  Geweldig hè die weer aantrekkende economie......NOT!!!! Het wordt tijd de bonussen af te schaffen en het hogere segment (lees directie) uit te dunnen. Wachtgeld ook er uit en de gouden handdruk ook. Gewoon werken voor je geld!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert