WitchWorld werkt aan grote poppenkast

ALMERE
De initiatiefnemers van pretpark WitchWorld gaan poppenkastvoorstellingen geven in Almere Buiten. Vanaf de zomer worden er op verschillende locaties in het centrum van Buiten twee zondagen in de maand voorstellingen gegeven.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een grote poppenkast in de vorm van een boom. Deze boom komt iedere keer op een andere plek te staan.

De hoofdpersonages van WitchWorld staan centraal in het poppenkasttheater. De hoofdrol is weggelegd voor jonkvrouwe Elaine van Berlichem die bevriend raakt met Toerio, een klein mannetje met puntoren. Het verhaal speelt zich ongeveer duizend na Christus af en zit vol met ridders en jonkheren.

Foto: Witchworldreacties (4)

 • Dnz.

   

  Omdat dit in veel sprookjes zo is en deze mannetjes ook nooit serieus te nemen zijn.

  reageer
 • Holly

   

  'De hoofdrol is weggelegd voor jonkvrouwe Elaine van Berlichem die bevriend raakt met Toerio, een klein mannetje met puntoren.' Waarom moeten mensen met een groeibeperking weer belachelijk worden gemaakt? Waarom geen dik mannetje met klompvoeten, of een lange lijs met een loopneus??

  reageer
 • Knielus

   

  Geweldig wat ze er van gaan maken toch lezer? Jij hebt al die jaren dat het kasteel leegstond de kans gehad om er wat moois van te maken dus het is wel erg kinderachtig om zo'n flauwe reactie te plaatsen.. Begin dan zelf met zoiets

  reageer
 • lezer.

   

  Witchworld. Één grote poppenkast!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert