Toeristische beurs in Berlijn nuttig voor Flevoland

FLEVOLAND
De toeristische vakbeurs International Trade Berlin heeft mooie gesprekken opgeleverd die in de toekomst interessant kunnen zijn voor Flevoland. Dat zegt Toerisme Flevoland.

In totaal hebben zestien Flevolandse organisaties, die zich bezighouden met toerisme en vrijetijdsbesteding, hun krachten gebundeld en zich verenigd in Travel Trade Flevoland. Zij hebben zich gepresenteerd op de beurs. Het doel was om Flevoland onder de aandacht te brengen bij internationale touroperators.

Volgens Toerisme Flevoland zijn de gesprekken vooral voor op de langere termijn interessant. Verschillende aanbieders en samenstellers van reizen worden uitgenodigd om de provincie eens te bezoeken.

reacties (1)

  • wimjc

     

    Krachten bundelen is natuurlijk heel mooi,maar het zou beter zijn om de prijzen drastisch naar beneden te stellen.Als camperaar sta ik all in voor gemiddeld 7 euro per nacht of zelfs minder in Duitsland.Hier in Flevoland betaal ik 4 keer zoveel!Dus de diesel om even de grens over te rijden is snel terug verdiend.Daar in Duitsland worden geen krachten gebundeld maar wordt tegen goedkoper tarief veel meer kwaliteit geleverd.Even eten in een Duits restaurant is goedkoper dan hier een frites zaak bezoeken.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert