Afgelasting trainingen na brand bij Buitenboys

ALMERE
Alle trainingen bij voetbalclub SC Buitenboys in Almere zijn voorlopig afgelast na een brand zondagavond in het clubgebouw. 

Het vuur ontstond door kortsluiting in de meterkast. Dat heeft volgens de brandweer voor veel rook- en roetschade gezorgd. 

Voorzitter Rob Mueller liep maandagmiddag samen met de verzekeraar door het clubgebouw en vindt de schade tegenvallen. De hal, de kleedkamers en de trappen naar boven zijn zwaar beschadigd. Door de intense hitte zijn veel lampen gesmolten en de rookschade zit door het hele pand.


reacties (5)

 • Frenky

   

  Was het een zaalvoetbalclub? Nee toch? Dan kunnen trainingen op het veld toch gewoon door gaan! Wederom gaat het bestuur weer de in de zielige huilende rol zitten..

  reageer
 • Ruud

   

  Kortzichtig!!

 • Larissa

   

  Wordt een beetje lastig trainen als het licht niet aan kan aangezien de lichtschakelaars gesmolten zijn, niet?

 • ouder van een speler

   

  zo jammer voor alle spelers en speelsters dat dit is gebeurt zij kunnen nu niet trainen en spelen. hoop dat het mee gaat vallen en dat we alleen goed moeten gaan schoonmaken desnoods met vrijwillergers van de teams om zo snel mogelijk weer de spelers de kans te geven om te trainen en te spelen. wens bestuur en alle teams heel veel sterkte en een spoedig herstel van het club gebouw.

  reageer
 • inwoonster

   

  Tjongejonge wat een achterdocht....

  reageer
 • Een betrokken lid van Buiten boys

   

  Dit is een drama voor de club. Met elkaar gaan we het weer opbouwen! Dat iemand meteen over zijn bijdrage gaat zeuren is stuitend en ongepast. Die zogenaamde leden kunnen we missen.

  reageer
 • Een lid

   

  Dan eindelijk de nieuwe kleedkamers. Dan maar over de rug van de verzekering. Krijgen we onze bijdrage terug? Maar gelukkig niemand gewond. Voor het zelfde geld gebeurd het bij het feest dat er zaterdag was! En een toeval dat de schoonmakers er om 22.30 uur nog waren.

  reageer
 • Demo

   

  Kunt u uw insinuatie staven met bewijzen. Zoniet dan adviseer ik het bestuur van Buitenboys om aangifte van smaad tegen u te doen. U kent toch ook het spreekwoord "zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten". Eerst even nadenken voor u wat schrijft. @Buitenboys: Ik hoop dat alles snel hersteld kan worden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert