CDA wil aanpak Achillesstraat na enquête

ALMERE
De CDA-fractie in Almere wil dat de Achillesstraat in Almere Poort veiliger wordt. De politici baseren zich op een enquête die het CDA zelf heeft gehouden.

Uit de peiling blijkt dat 80% van de ondervraagden zich onveilig voelt in Almere Poort. Met name het ontbreken van goede straatverlichting en de situatie op het treinstation zorgen voor een onbehaaglijk gevoel.

In totaal hebben 172 inwoners van Poort de moeite genomen om de enquête van het CDA in te vullen. Volgens fractie-assistent René Claessens is dat niet veel. "Maar we hebben wel veel kwalitatief goede reacties gekregen waar we wat mee moeten gaan doen."


 

reacties (4)

 • Henk

   

  Past precies in het beeld van Almere. Een onveilige stad met hoge criminaliteit. Gelukkig heeft de veel handhavers in dienst. Maar ha, die druk met de gewone burgers te pesten met pietluttige dingen. Oh ja en natuurlijk bekeuren van de fout parkeerders. Dat brengt tenminste geld in het laatje.

  reageer
 • Demo

   

  Klopt, de enquete werd ook op straat gehouden. Voorbijgangers konden de enquete op verzoek van de CDA fractie invullen. Informatie uit de eerste hand is altijd waardevol. Of het nu veel of weinig geinterviewde zijn, dat maakt niet uit. Overigens is 172 best een redelijk aantal waaruit je een conclusive kunt trekken.

  reageer
 • Stef

   

  Welke enquête? Niks gezien, niks gehoord en niks in de bus gehad. Ik zal niet de enige zijn!

  reageer
 • Buurtbewoner

   

  Autos weg uit de achillesstraat .. is een stuk veiliger

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert