Tulpenroutes over maand van start

FLEVOLAND
De twee tulpenroutes in Flevoland gaan over een maand bijna tegelijkertijd van start. In de gemeente Noordoostpolder op vrijdag 15 april en in Dronten op zaterdag 16 april.

De tulpenroute in Dronten werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd. Dat was volgens de organisatie zo geslaagd dat er een vervolg komt. Daarom zijn dit jaar meer bollenvelden te bezoeken en zijn de routes uitgebreid.

In Noordoostpolder maakt de tulpenroute traditiegetrouw deel uit van het Tulpenfestival. Tijdens het festival zijn er diverse activiteiten. Zo maken dorpsbewoners tulpenmozaïeken, is er een Tulpenshowtuin te bezoeken en wordt er een speciale tulpenfototentoonstelling ingericht.

reacties (3)

 • Ikke

   

  Ja, zeker doen!! Maar wacht even en niet 16 april, vorig jaar gingen we vlot na openen bollenroute, welgeteld 1 bloeiend veld gezien, alles nog groen...

  reageer
 • W van 't ooster

   

  Ik ben blij met deze vermelding want dit is een hele mooie manier om foto's te gaan maken en te genieten van deze prachtige bloemen en al die kleuren. Ik ga zeker kijken welke route ik kan en mag nemen.

  reageer
 • Freewheel

   

  Ik betaal wegenbelasting en ben staatsburger, mag ik dan nog wel van A naar B zonder dat mij de toegang tot een rijweg wordt ontzegt?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert