Diesel gelekt na aanrijding

LELYSTAD
Bij een ongeval in Lelystad zijn donderdagvanmiddag een vrachtwagen en twee auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde op de kruising van de Zuiveringweg en de Westerdreef.

Door de aanrijding raakte de vrachtwagen beschadigd, waardoor er diesel lekte.Het is onduidelijk wat de oorzaak is van het ongeval. Ook is onbekend of er slachtoffers zijn gevallen.

Verkeer op de Larserdreef en de Westerdreef richting de Schoener wordt omgeleid, zodat de gelekte brandstof opgeruimd kan worden.

reacties (8)

 • Mark, Dronten

   

  Waarom is het kenteken van de auto wel onleesbaar gemaakt en die van de vrachtauto niet?

  reageer
 • Ik

   

  Wel of geen gevaarlijke kruising dat is de vraag? Ik woon er echt vlak langs en ja het is vaak aan de orde dat er een ongeval plaats vind (grote en kleine). Een rotonde (ik ben er geen voorstander van) helpt denk ik wel aangezien ze hier af en toe met 120 langs scheuren, maar het is ook anders om want er zijn ook lui die rustig aan 50 rijden, dit is ( en dat vind ik ) soms best lastig in te schatten. En zo zijn er nog wel een paar dingen die ik op kan noemen die tot ongelukkige situaties leiden zoals mensen die geen richting aan geven of als je van de industrieterrein komt en naar rechts gaat praktisch gelijk naar links moet voegen dit leverd echt schitterende taferelen op met vrachtwagens en auto's met aanhangers en het verkeer. Dus rotonde ja / nee het interesseert me geen ruk als er maar iets aan gedaan word want het gaat eens een keer goed fout.

  reageer
 • Dick

   

  Er zijn hele groepen mensen die nooit een rijbewijs hadden mogen krijgen want ze zijn een regelrecht gevaar op de weg. En dat zijn vooral mensen die niet weten hoe ze moeten kijken. Spiegelen is ook al zo'n gedraging die menigeen niet kent. Om maar niet te spreken over die mensen die hun domdom vol in het zichtveld hebben hangen. En dan 's avonds vol op de dagstand in hun snufferd laten schijnen want dan zien we die domdom beter. En niet doorhebben dat je daardoor buiten minder ziet.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ja, dat is de middag vóór vrijdagmorgenochtend.

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Het is helemaal geen gevaarlijke kruising! De weggebruikers gedragen zich gevaarlijk. Het is aldaar heel overzichtelijk, er staan keurig haaientanden, gescheiden rijbanen. Niks moeilijks of onduidelijks. Maar ja...als mensen niet KIJKEN (naar het verkeer en niet naar hun slimpieschermpje), dan helpt een rotonde ook geen zier. Zucht, waarom is het toch zo moeilijk om gewoon op te letten, te anticiperen en de juiste verkeersbeslissingen te nemen? Voor velen zou geautomatiseerd autorijden, computergestuurd dus, een hele uitkomst zijn. Het beslismodel van een computer is niet aan emoties en/of afleiding onderhevig. Ahum...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Tuuk

   

  Waarom? De personen auto is tegen de vrachtwagen aangereden, de vrachtwagen staat nog zeker een meter voor de haaientanden. Dus heeft de automobilist of de bocht veel te ruim genomen of heeft andere dingen tijdens het rijden gedaan. Heeft dus weinig met wel of geen rotonde te maken!!

  reageer
 • Dat daar geen rotonde wordt gemaakt Is echt een raadsel,dit is nu echt een gevaarlijke en drukke kruising vooral in de spits,om de haverklap gebeuren daar ongevallen.

  reageer
 • pieter

   

  donderdagvanmiddag ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert