Vissorteerders nog niet aan het werk

URK
De Urker vissorteerders kunnen vrijdag niet aan het werk. De directeur van de Visafslag wil hen niet toelaten, ondanks een uitspraak van de rechter.

De sorteerders kregen woensdag gelijk van de rechter in Lelystad. Die vond dat ze moeten kunnen blijven werken, totdat een speciale commissie zich heeft uitgesproken over het conflict over een sorteermachine. 

Maar volgens Combinatie van Vissorteerders wil de directeur van de afslag pas woensdag verder praten over de zaak. Voor vrijdag zou hij al ander personeel hebben ingehuurd. De sorteerders bespreken donderdagavond of ze opnieuw naar de rechter stappen.


 

reacties (4)

 • Frenky

   

  Rechtszaken tegen je werkgever aan blijven spannen... dat zak vast goed zijn voor je baan... zucht

  reageer
 • andrew

   

  wij als sorteerders zijn bezig om de afslag voor aanstaande vrijdag en zaterdag de zaak bij de poort op slot te gooien tot er een akkoord is gesloten

  reageer
 • Ko

   

  Wat is daar toch allemaal loos??

  reageer
 • Maarten

   

  Een stijfkoppige directeur die alleen aannzichzelf denkt

 • Arrogantie van de macht?

   

  Dit is precies wat al eerder werd opgemerkt deze directeur is berekenend om zelf eventueel met de gouden afkoopzak er vandoor te gaan.Vervolgens de sorteerders met een lege vuilniszak aan de weg te zetten.Typisch een staaltje van gewiekste voorbereiding het zogenaamde escaleringsmodel.

  reageer
 • Albert

   

  Een grote lafaard inderdaad.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert