Bibliotheek Zeewolde 's ochtends onbemand

ZEEWOLDE
De bibliotheek in Zeewolde is vanaf 2 mei weer gevestigd aan de Kerkstraat.

De bieb gaat dagelijks open van 10:30 uur tot 17:30 uur, maar tot 13:00 uur is er geen personeel aanwezig. Op zaterdag is er de hele dag personeel.

De huidige locatie in winkelcentrum Ravelijn sluit op 11 april. In de periode van 11 april tot 2 mei kunnen leden kosteloos de materialen van de bibliotheek in bezit houden. De uitleentermijn wordt opgerekt.


 

reacties (7)

 • Rob

   

  Spendeer maar wel miljoenen aan dat aan te loopbaantje om de ijsbaan voor 1 club terwijl de bieb die feitelijk voor de gehele bevolking van Zeewolde op een houtje mag bijten. Hebben we het nog niet over het wel zeer slechte beleid dat gevoerd is dat er nu voor veel geld weer voor de 4e keer verhuist wordt binnen Zeewolde sinds het bestaan van het jonge dorp. Moeten ze trots op zijn. Let maar op over een paar jaar verhuizen ze weer onder het mom dat het pand wederom niet geschikt blijkt te zijn of dat ook daar de huur te hoog blijkt te zijn.

  reageer
 • unknown

   

  Helaas klopt dit ook niet. Er werken nog wel ambtenaren in de bibliotheek van Zeewolde. Deze zijn gedetacheerd door de gemeente. Dus wie weet nu eigenlijk echt goed waar het over gaat?

  reageer
 • Zeewoldenaar (nee, niet die...)

   

  De medewerkers van de bibliotheek zijn geen ambtenaren maar medewerkers van de private organisatie FlevoMeer Bibliotheek. De enige link die FlevoMeer met de (lokale) overheid heeft is dat ze gemeentelijke (en provinciale) subsidies ontvangen. FlevoMeer medewerkers uitmaken voor ambtenaren is blijk geven van het feit dat jij totaal niet weet waar je het over hebt.

  reageer
 • Dirk2

   

  Slecht beleid, beroerd toezichthouderschap!

  reageer
 • stop

   

  Een ambtenaar heeft weinig zin in controle op zijn aanwezige uren. In de buitengebieden is hij of zij dus onder de radar, maar in de bieb wordt men gezien. Voor die 110 duizend kan men 2 ambtenaren 1 jaar lang aanwezig laten zijn. Je kunt ook zeggen beider ambtenaren elke dag 2,5 uur bieb rest buitengebied... Gebeurt echt niet, ha ha...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dnz.

   

  Nederland kennisland! En dan bezuinigen op de bieb? Kansloos beleid.

  reageer
 • Kritisch

   

  De bieb moet inkrimpen en terug naar haar oude kleine stek. Maar daar stopt het niet, nee er is de ochtend niet eens personeel aanwezig. Besparen, besparen, besparen... Waarom wel 70.000 en nu nog eens de komende jaren 110.000 extra naar nutteloze controles van recreatieparken. Totaal 180.000!!!! Besteedt dat liever aan normale zaken zoals de bieb en andere dingen die wel nut hebben voor de Zeewolder gemeenschap.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert