D66 en SP willen posters plakken voor referendum

ALMERE
D66 en de SP willen dat burgemeester Weerwind het mogelijk maakt om posters te plakken voor het referendum over Oekraïne. Beide partijen zeggen 'uiterst verbaasd' te zijn dat er geen plakborden staan in Almere.

D66 en de SP vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gaan stemmen. Dan is zichtbaarheid belangrijk, zo stellen de partijen.

Volgens D66 en de SP moeten de borden er op korte termijn staan. Het referendum waarin Nederlanders zich kunnen uitspreken over een associatieverdrag met Oekraïne is op 6 april.reacties (7)

 • Wim

   

  Lekker achterhaald die aanplakborden. Geeft wel mooi aan hoe deze partijen denken.

  reageer
 • ron

   

  hou toch op met die borden zo achterhaald informatie kan er sowieso al niet op staan

  reageer
 • Flevoburger

   

  Als het alleen om een handelsverdrag gaat hebben we de EU helemaal niet nodig. Verbeteren van de democratie in de Oekraïne? Ooit 1 land gezien waar de democratie van buitenaf is opgelegd? Versnelde toetreding tot de EU? Er zijn toch gewoon vaste regels wanneer een land kan en mag toetreden tot de EU? Daarbij is de Oekraïne zo corrupt als het maar kan. Of krijgen we straks weer een 2e Griekenland? De enigen voor wie deze overeenkomst goed is dat zijn de bobo's en de regenten in Brussel. Ik stem tegen en daar heb ik geen aanplakbord voor nodig.

  reageer
 • Piet

   

  In Japan is de democratie van buiten af opgelegd door de Amerikaanse bezetter.

 • Kees

   

  Nog meer geld uitgeven voor deze onzin. Goed idee....

  reageer
 • Tsja

   

  Tegenstemmen. Waarom? Heel simpel er is nog niet zo lang geleden een vliegtuig uit de lucht geschoten. Nog steeds niet duidelijk wie hier verantwoordelijk voor. Zolang er nog geen bewijs is wie het nu daadwerkelijk gedaan heeft dient men tegen te stemmen. Lijkt mij dat je geen kabinet steunt die de slachtoffers en nabestaanden in de kou laat staan.

  reageer
 • Thomas

   

  Uhm, in de eerste uren na de aanslag eiste de leider van het Russische leger ter plaatse, de aanslag op vlucht MH17 al op op internet. Het was pas toen de propagandamachine van het Kremlin in actie kwam dat die terrorist te horen kreeg van zijn Russische meesters, dat 298 onschuldige westerlingen vermoorden slechte PR was, en toen pas begon Rusland te ontkennen. Het onderzoeksrapport en ander bewijs wijst daarnaast ook volledig naar het Russische leger als de plegers van de aanslag. Rusland heeft die mensen vermoord, niemand anders.

 • Piet

   

  Onlangs heeft een Engelse onderzoeksrechter keihard bewezen dat Poetin daar achter zat. Er is dus duidelijk bewijs en de Oekraïners hebben daar niks mee te maken. Ik stem voor. Bijkomend voordeel: met een voorstem stem je automatisch ook tegen GeenStijl.

 • laat alle reacties zien
 • Dnz.

   

  Wel heel erg vorige milleniums posters plakken... Bovendien vind ik het keiharde vervuiling en gewoonweg vloeken in het landschap. Toch op een andere manier je mening verkopen? Er is een aardige kieswijzer voor of tegen het verdrag, check internet. ... Of het referendum de drempel gaat halen of sowieso wat wordt meegedaan is een ander verhaal.

  reageer
 • Herman Houtzager

   

  Kom op, we leven in 2016! Posters plakken is van de vorige eeuw. Dus, laat die lelijke borden maar weg. Geen kiezer zal zich er door laten beinvloeden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert