Vissorteerders willen via nieuw kort geding aan het werk

URK
Urker vissorteerders willen via een nieuw kort geding afdwingen dat ze weer bij de Visafslag aan het werk mogen. Dat geding dient maandagochtend voor de rechtbank in Lelystad. Van de directeur van de visafslag mogen ze niet aan het werk.

De sorteerders kregen woensdag in een eerder kort geding al gelijk van de rechter. Die bepaalde dat ze moeten kunnen blijven werken, totdat een speciale commissie zich heeft uitgesproken over een conflict over een sorteermachine.

Maar de directeur van de visafslag laat hen nog niet toe. Vandaar dit nieuwe geding.

reacties (7)

 • klaas

   

  Z.s.m. een arbitragecommissie die de sorteerders in het ongelijk stelt. Doorvoeren die modernisering en over een jaar praat niemand er meer over. Nu doorpakken dhr Visser,anders ontstaan er stinkende wonden.

  reageer
 • Beste sorteerders

   

  Met respect dat jullie deze koers inzetten. Vooral omdat een enkeling het probeert te bederven voor de rest. Dat de directie op ramkoers ligt is duidelijk ,dergelijke werkwijzen is een strategie die ingegeven zijn om het geheel te forceren.Het blijkt een ongeschreven regel te zijn om zo medewerkers te manipuleren dat men hierdoor het rechtssysteem aan haar zijde kan krijgen.Het wordt echt tijd dat dergelijke directies de deksel op hun neus krijgen door dergelijke spelletjes.

  reageer
 • schaapjes

   

  Zijn ook geen overlopers. Enkel gezwicht voor de dreigementen van dhr Visser. Begrijpelijk want het is ook een deel van je inkomen.

  reageer
 • Maarten

   

  Binnenkort zal er een revolutie komen.

  reageer
 • schaapjes

   

  Die directeur laat zich nu wel kennen. Voor zover ik nog twijfels had over de pekers sta ik nu volledig aan hun zijde.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sorteerder

   

  Wat gaat de combinatie van vissorteerders met de "overlopers" Piet de Boer, Klaas Nentjes en Klaas de Koster doen?

  reageer
 • Voorlopig nog exsorteerder

   

  Beste "sorteerder", Als je de moeite had genomen om op de vergadering van de sorteerders aanwezig te zijn, had je dit kunnen weten. Deze mensen zouden we géén overlopers noemen. Deze mensen waren bij de combinatie gewoon weer welkom. Dit conform het besluit wat de sorteerders hierover genomen hebben.

 • Knielus

   

  Lijkt het de sorteerder niet verstandig om dat tijdens de zoveelste vergadering op de man af te vragen en ze daar als overlopers te betichten? Uiterst zwak om wederom hier je ei te leggen !

 • Peter

   

  Dat weet ik niet alleen zullen zij in actie moeten komen voor dat het te laat is.

 • KC

   

  Die directeur moet gedwongen worden om op te stappen en laat dan ook direct het college dat doen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert