Bedreiger Kenneth Vermeer is baan kwijt

ALMERE
Een van de mannen die de Almeerse Feyenoordkeeper Kenneth Vermeer heeft bedreigd tijdens een darttoernooi in Newcastle vorige maand, is zijn baan kwijt. Dat meldt RTL Nieuws. De man werkte bij zorginstelling Reade en werd eerder al geschorst.

De man zocht met een vriend de camera op tijdens de dartwedstrijd en bedreigde Vermeer met de dood. Ze hielden bordjes omhoog met daarop teksten als 'Kenneth NSB' en 'Kenneth Vermeer Hangen'. Het is nog niet bekend of ze worden vervolgd voor de bedreiging. Vermeer heeft wel aangifte gedaan.

Dit was overigens al de tweede bedreiging in korte tijd. Eerder hing een Ajax-fan een pop van Vermeer aan een strop op in de Amsterdam Arena.
 

reacties (13)

 • Thomas

   

  Uhm, in tegendeel. Een goede advocaat zal hem aanraden het ontslag niet eens aan te vechten. Na zo'n actie is de werkrelatie 'duurzaam verstoord' zoals dat heet, hij maakt geen enkele kans dat met succes aan te vechten. Zoals het hoort. Want iemand dwingen om zo'n loser in dienst zou houden zou absurd zijn. Het is al erg genoeg dat de werkgever waarschijnlijk gedwongen is een ontslagvergoeding te betalen.

  reageer
 • Jan bakker

   

  Je zit zelf in de bijstand. ......Als ik zo een in dienst had ........ga eerst zelf eens aan t werk !!!!!!!!

  reageer
 • advocaat

   

  Terecht ontslag na zo'n walgelijke actie.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Alleen door de socmedia ontstaat het idee dat er iets strafbaars zou zijn geweest of dat het slecht was. De collega's zijn ook zo. Net als veel mensen in de regio Amsterdam. Zo zijn de voetbalfanaten. Dus wat is het probleem?

  reageer
 • Gerechtigheid

   

  Wie z'n reet verbrandt moet op de blaren zitten!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Smakeloos, walgelijk, zeer zeker, en nog meer van dat soort superlatieven zijn er te noemen voor dit gedrag. Maar bedreiging is wel weer een heel groot woord. Dat zie ik er echt niet in. Tegenwoordig is met elke aangifte bij grof taalgebruik al snel sprake van overdrijving hoe dit opgevat moet worden. Ik heb een uitzending gezien van stop politie, waarin iemand werd staande gehouden en die de agent en de cameralui letterlijk met de dood bedreigde en deze kon gewoon gaan na een boete. Dat een zorginstelling niet verder wil met deze randfiguur is begrijpelijk, maar als hij zijn werk verder altijd goed deed komen ze er niet vanaf zonder een x bedrag te betalen, dat geeft ik op een briefje.

  reageer
 • Tsja

   

  Ontslagen nu een uitkering?

  reageer
 • Ali Turk

   

  Mooi, dat is zijn verdiende loon. Niet echt slim van deze meneer. Hopelijk vindt hij nooit meer een baantje.

  reageer
 • merkp

   

  advocaat kan ook niks tegen ontslag doen, ten eerste zal hij die zelf moeten betalen (€185 per uur) werkgever voert aan vertrouwens breuk i.v.m. gedane uitspraken die terug kunnen reflecteren naar de werkvloer en imago van de zorg instelling ( dit i.v.m. media aandacht)het enige discussie punt zal zijn of en dan eventueel hoeveel geld hij mee krijg. en dat is heden ten dagen niet veel meer, misschien niet eens genoeg om advocaat kosten te dekken.

  reageer
 • arjan

   

  zo die denkt volgende keer wel 2x na voor dat hij iets doet

  reageer
 • Dorpsgenoot

   

  als ik zo een in dienst had, zou ik hem ook ontslaan.

  reageer
 • Emmeloord

   

  Maar hij wordt wel uitgekotst door al zijn collega's (en mij). Leuk werken: je hebt je gelijk gehaald via je advocaat maar je wordt dag in dag uit met de nek aangekeken. Beter dat hij zijn verlies neemt en probeert om ergens anders aan de slag te komen (en te blijven)

  reageer
 • Antje Ha

   

  Erg charmant was het niet maar er is geen enkele grond. Met een goede advocaat is het ontslag kansloos.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert