Kinderdagverblijf: "kleuter gevonden door leidster"

ALMERE
De vermiste kleuter in Almere Poort is door een leidster gevonden, en niet bij het water maar op de stoep. Dat beweert Cinthya Netteb van kinderdagverblijf Kids Stories een aantal dagen na het incident in Almere Poort.

Kids Stories spreekt daarmee de verklaring van Joyce van Scherpenzeel tegen. De Almeerse schreef woensdag op Facebook dat zij het jongetje van 4 bij de waterrand had gevonden. Het bestuur van het kinderdagverblijf wil niet reageren op het voorval.

Tijdens een besloten bijeenkomst zijn ouders donderdagavond ingelicht over het incident en de stappen die het kinderdagverblijf heeft genomen. Zo is de leidster die de kleuter is kwijtgeraakt op staande voet ontslagen en worden de procedures rond het tellen van de kinderen nogmaals kritisch bekeken.

reacties (30)

 • Tamtam

   

  Wat heeft Joyce eraan om te liegen? Het feit dat die leidsters elke kee weer wat anders vermelden moet eigenlijk wel genoeg zeggen. En dat die stagiair (want geloof me die werken er alleen maar) is meteen op staande voet ontslagen. En nu gaan jullie vermelden dat het kindje helemaal niet aan het water gevonden is? Wie heeft dat kindje in de eerste plaats gevonden? Niet de leidsters neem ik aan, anders was dit nooit in de media terecht gekomen volgens mij?

  reageer
 • Koos

   

  Het klopt echt niet, kidsstories laat haar ware ik zien. Ze bedanken inderdaad eerst op hun Facebook pagina Joyce voor haar handelen. Nu zeggen ze dat een eigen leidster het kind gevonden heef? Klopt dus al niet. Straks vertellen ze nog dat het kind gewoon binnen verstopt zat ofzo. Vreemd bedrijf en compleet ongeloofwaardig.

  reageer
 • Koos komop zeg

   

  Hoe kun jij zeggen dat dit verhaal klopt en wat heeft joyce aan wat aandacht. Aan de wijze waarop veel mensen, zelfs ex werknemers reageren kun je een beetje afleiden hoe dit kdv bekend staat in de wijk Of zijn ze misschien nu ook mensen aan het zoeken cq betalen voor damage control

  reageer
 • Boerman

   

  Helemaal mee eens Patrick. Volgens mij loopt de BSO de boel gewoon te bedriegen!

  reageer
 • Patrick

   

  Waarom geloof je dit verhaal wel dan koos. Als je het verhaal vanaf het begin af aan volgt , dan had je gemerkt dat het verhaal van Joyce één en het zelfde is gebleven. En het verhaal van de bso tot 4x aan toe is veranderd. Ook op hun eigen facebook pagina. Tevens als je niks te verbergen hebt ga je niet tot 4x aan toe naar het huis van Joyce om te dreigen. Als je antwoord volg dan wel het gehele verhaal en geloof idd niet alles wat op facebook vermeld word. ......

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Anna

   

  Verbaasd me niets. De inspectie is kind aan huis bij Kids Stories. Bij elke inspectie worden er weer overtredingen geregistreerd.

  reageer
 • Marjolein

   

  Jos Je moet idd niet alles geloven op facebook. Maar echt die BSO doet er alles aan om hun straatje schoon te vegen. Die joyce ken ik niet, maar de bso des te beter. Geloof me er is daar meer mis. Maar goed niet mijn probleem, mijn kinderen gaan er niet meer heen (reden vanwege leeftijd). Ouders moeten lekker zelf kiezen wat ze willen. De een is er tevreden de ander niet. Ik zou zeggen; ga eens verschillende momenten overdag een van een afstandje die bso observeren. Ik woor er praktisch tegen over en zie genoeg.

  reageer
 • Jos '56

   

  Daarom heet het voor mij Fakeboek :-))

  reageer
 • Frenky

   

  Hier klopt niks van

  reageer
 • Strateeg

   

  Wat een vreemd verhaal! Waarom wordt de leidster dan per direct ontslagen? Ze proberen volgens mij hun straatje schoon te vegen.

  reageer
 • Sammy

   

  Beste, dan zou je de politie en Joyce van Scherpenzeel contact op moeten nemen, als het goed is worden daar meldingen van gemaakt. het verhaal is indd al heel vaak gewijzigd... Rare opvang als je het mij vraagt. Lijkt erop dat iedereen schuldig is behalve kids stories! Waarom zou Joyce gebaad zijn om te liegen hierover? Waarom worden er berichten verwijderd van hun pagina als er gespeculeerd wordt over een donkere Audi, dat het kind 5 kwartier onopgemerkt weg is, wordt eerst gezegd dat een oplettende buurtgenoot (die 1,5km) van de crèche woont, dat het de directrice niet was die weg reed en vervolgens wordt er gezegd dat ze het wel was en dat ze direct op onderzoek moest voordat de politie er al was. Daarbij begreep ik Dat Joyce niet welkom was bij de bijeenkomst? Een helpende hand steek je toch geen mes in de rug? De sprookjes worden steeds mooier, wat wordt het volgende bericht?? Kleuter was verstoppertje spelen met de leidster? Erg geloofwaardig deze crèche.

  reageer
 • Bianca

   

  Ik geloof er niks van!!! Elke keer weer een ander verhaal.

  reageer
 • Een Moeder

   

  Eerst erg geschrokken na het verhaal van Joyce. Later het gesprek bijgewoond op de BSO. Wastoen wel gerustgesteld nadat ik hun kant van het verhaal hoorde. Echter later in een gesprek van de leidster van mijn zoon weer een andere kant van het verhaal gehoord. Weet dat zij goed bevriend is met de ontslagen leidster dus nam het met een korreltje zout. Nu dit tegenstrijdig verhaal weer. Ben er niet gerust op. Ook omdat ik weet dat in het verleden ook een kind kwijt was. Gaf ze toch een kans. IK ga me nu toch oriënteren. Ik wil niet achteraf zeggen HAD IK MAAR..

  reageer
 • Jacqueline

   

  De leidster is ontslagen omdat zij zelf ook het kind heeft gevonden? ? Sorry mensen er wordt door de bso weer erg gelogen. Maar laat iedereen maar geloven wat ze willen, dit soort ongein geeft mij genoeg reden om de hele zaaak te wantrouwen

  reageer
 • Deetje

   

  Dus de leidster heeft het kind gevonden en toen zelf de poltie gebeld? Echt niet, nog liegen ook. Ik zou zeggen Omroep Flevoland informeer even bij de politie en hoor het verhaal aan dan heb je de waarheid

  reageer
 • johan

   

  de mevrouw joyce die dat kind "gevonden" heeft, maar het verhaal elke dag dramatischer. die wil wel hele graag aandacht van iedereen.

  reageer
 • M.

   

  Raar dat ze op hun Facebook pagina eerst een officiële verklaring hebben gegeven dat ze blij waren dat mevrouw scherpenzeel het kind heeft gevonden. Vaag bedrijf. Volgens mij is er meer mis in dit bedrijf. Het zou ook niet de 1e keer zijn dat ze kinderen kwijt zijn

  reageer
 • Ik zeg visfriet

   

  De tel procedure wordt kritisch bekeken. volgende keer wordt er een telraam bij gehouden.

  reageer
 • Boerman

   

  Ik geloof er niks van. Die 2 dames van Kids Stories liegen alles altijd bij elkaar. Zo is dat gegaan met een aantal klanten, met enkele mensen aan wie zij geld schuldig waren en nu ook weer met een wild vreemde. Ze maken er maar een potje van daar. Neus van Pinokkio is inmiddels wel heeeel groot geworden!

  reageer
 • jo jo

   

  Hoe je het ook wendt of keert, het blijft uitermate beschamend dat er een kind zoek was. Punt.

  reageer
 • Derrick

   

  Ohhhhh.... Dus blijkbaar waren er twee kinderen kwijt. Dat is nog veel erger.

  reageer
 • Ali Turk

   

  De vrouw die het kind zogenaamd gevonden heeft overdrijft de zaak wel heel erg. Het verbaasd mij niet dat dat kund gewoon gevonden us door de leidster dit dat kind uit het oog is verloren. Storm in een glas water.

  reageer
 • qwerty

   

  Raar verhaal van deze mevrouw. het wijke nogal af van eerdere berichtgeving. Wat is er nu daadwerkelijk gebeurd? Welke functie bekleedt ze bij deze bso? Spreekt ze namens het bestuur of op persoonlijke titel? Werk aan de winkel OF!

  reageer
 • Jk

   

  Wordt een steeds raarder zaakje

  reageer
 • Sofie

   

  Waarom belt een medewerkster de politie en neemt het niet gewoon mee dus geloof ik joyce eerder dan dan de directie van het dagverblijf.

  reageer
 • Sofie

   

  Gek dat het ineens door een leidster is gevonden waar rook is is vuur.

  reageer
 • Arno

   

  Natuurlijk hun hebben er alles aan gedaan om niet verantwoordelijk te zijn. Er zijn steeds meer klachten over deze opvang en ja dan krijgen ze het benauwd he. Fijn voor de kinderen

  reageer
 • grondstof

   

  Ik geloof Joyce van Scherpenzeel, zij heeft geen reden er om te liegen. Cinthya Netteb van kinderdagverblijf Kids Stories heeft alle reden de waarheid te verbloemen, slecht voor de klandizie. Ik zou mij 2x bedenken om mijn kind daar naar toe te brengen.

  reageer
 • Jond

   

  Iets in mij zegt dat Kids Stories niet de waarheid, of de hele waarheid, verteld.......

  reageer
 • koos

   

  Dit klopt idd had ik al begrepen, wel raar dat ze dat niet direct hebben gezegd. En die dame die zo'n drama op facebook heeft gemaakt wilde gewoon heeel graag even een beetje aandacht. Dat is aardig gelukt. Goed van dit kinderdagverblijf om koel te blijven en nu duidelijk te reageren. En mensen, niet alles wat je op facebook leest is waar hoor!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert