Inbrekers op heterdaad betrapt in woning Danswijk

ALMERE
Twee inbrekers uit Almere zijn afgelopen nacht op heterdaad betrapt in een woning in de Almeerse Danswijk. Volgens de politie was dat mogelijk dankzij een tip van een getuige.

Toen agenten bij de woning in de Rudolf Nureyevstraat aankwamen, hoorden ze gestommel in de woning en zagen ze dat de voordeur was opengebroken. Even later gingen de inbrekers er via de achterdeur vandoor.

Volgens de politie klommen zij nog over een aantal schuttingen, maar konden ze toch worden opgepakt. Bij de aanhouding is ook een politiehond ingezet.

reacties (3)

 • Oude bekende

   

  de maximale straf voor een poging tot of een inbraak op heterdaad is maximaal 5 a 6 maanden dus ja het klopt de verdachten lachen de politie zeker uit.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Vaak hoor je dat dit soort gasten lachen om de opgelegde straffen maar dat ze zich de beet van de politiehond nog wel goed herinneren.

  reageer
 • bert

   

  prima die politie hond ik hoop dat hij flink heeft toegehapt .

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Zo'n beet wordt meestsldan als excuus resp. straf verminderend feit aangehaald door de advocaat van de verdachte. Dus dan komen ze er met nog minder straf weg. Dus zo' beet snihd jammer genoeg dan aan 2 kanten.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert