Hindoetempel opent dit jaar de deuren

ALMERE
De Shri Vishnu Mandir, de hindoetempel in de Indischebuurt in Almere, opent dit jaar de deuren. Dat zegt een woordvoerder van de tempel.

Het gebouw had eigenlijk eind vorig jaar al geopend moeten worden, maar de oplevering heeft vertraging opgelopen. In de tempel wordt nog druk gewerkt aan de inrichting. Afhankelijk van een gunstige zon- en maanstand, kan de tempel binnen enkele maanden worden geopend.

De Shri Vishnu Mandir staat aan de zogenoemde reli-boulevard in Almere Buiten. Daar worden ook een moskee en een boeddhatempel gebouwd.

reacties (3)

 • Ghar-wala-basa

   

  Hoop alleen dat er geen oplichtersgilde , onder de huidige hindoe-pandits(bandits)als de Jai-rams , daar met hun loden kont een zetel krijgen anders zal het hetzelfde lot ondergaan als de ''Dewi-Dhaam" in Zuid-Oost (Bijlmer) nl. op den duur tegen de vlakte gaan! Deze bandits zijn de hindoe geloof en cultuurvernietigers!

  reageer
 • aki24

   

  Pfff lekker volwassen reactie dr jake Een betere wereld begint bij jezelf doormiddel van een ander in zijn waarde laten en respect voor elkaar hebben.ongeacht welke achtergrond,religie of afkomst

  reageer
 • Dr. Jake

   

  Er onbreekt allen nog maar een psychiatrische inrichting. Want daar horen ze in 2016 als ze nog in een imaginair/oppermachtig wezen geloven.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert