ONS wil met motie komst tweede AZC voorkomen

NOORDOOSTPOLDER
Als het aan de politieke partij ONS Noordoostpolder ligt, komt er geen tweede asielzoekerscentrum in Noordoostpolder. Dat bepleit fractievoorzitter Berthoo Lammers.

Maandagavond legt hij zijn idee voor aan de rest van de gemeenteraad. Hij had dat in raadsvergadering van februari willen doen, maar toen werd het te laat.

Lammers meent dat Noordoostpolder met het huidige AZC in Luttelgeest genoeg doet. Bovendien bleek er onvoldoende draagvlak onder de plaatselijke bevolking voor een tweede centrum.

reacties (8)

 • Dr.Jake

   

  Ja, maar dan wel in de eigen regio.

  reageer
 • syrier

   

  eindelijk een raadslid met ballen. als iedere plaats er net zoveel op neemt als de nop er al heeft in luttelgeest dan is het hele probleem opgelost hulde voor raadslid lammers, waren er zo maar meer

  reageer
 • Tony

   

  Ja natuurlijk mogen ze nog onderdak krijgen het zijn nog steeds mensen aan het einde van de dag. maar los daar van bedoel wij als land zijnde doen niks beters dan vluchtende mensen huisvesting geven, alleen het probleem zit m in ons landelijk bestuur de 2de kamer. Er zijn een aantal wetten die eigenlijk verouderd zijn voor de toepassing op ons huidige bestaan binnen nederland. Wij staan overal open voor en betalen natuurlijk overal voor dat is onze mentaliteit we zijn het gewend om eigenlijk altijd genaaid te worden om het zo even uit te drukken zeuren en discusseren over andere mensen dat schiet niks op ik denk dat iedereen dat in middels nu door heeft we zullen ons moeten organiseren en eigenlijk protesteren tegen de wetgeving in ons land. hopelijk word dit bericht niet gewist...

  reageer
 • NLToday

   

  Meer vluchtelingen betekend meer commercieel gerommel dus meer werk, mijnheer B Lammers volgt hier niet de agenda van de overheid deze heeft als slogan "na ons de zondvloed"

  reageer
 • sjonny

   

  Maar wat doen we dan met de vluchtelingen? Mogen die nog wel onderdak krijgen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hoezo. Al eens overlast ondervonden.

  reageer
 • Ger

   

  Ben het volledig helemaal eens met ONS.het moet zeker niet nog meer worden !!!

  reageer
 • Dr. Jake

   

  En Almere doet zeker ook al genoeg als niet teveel!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert