Jongen opgepakt voor beroving Pepermuntstraat

ALMERE
De politie heeft een 17-jarige jongen opgepakt voor een beroving die op 26 februari plaatsvond in Almere.

Bij de bewuste beroving werd het slachtoffer op de Pepermuntstraat in Almere Stad naar een schuurtje gelokt en daar aangevallen door twee gemaskerde personen met een taser. De jongen werd geslagen en vervolgens bestolen van een aantal kledingstukken en zijn mobiele telefoon.

De 17-jarige verdachte werd maandagochtend aangehouden. In zijn woning werden ook de eigendommen van het slachtoffer gevonden. Volgens de politie is ook de identiteit van de tweede verdachte bekend. Naar hem wordt nog gezocht.

reacties (6)

 • Jos '56

   

  Het zou misschien handig zijn als de dienstplicht weer werd ingevoerd.

  reageer
 • Dirk2

   

  Een gezonde herbezinning zou goed zijn voor deze maatschappij. Acceptatie kent ook grenzen. Kort, intensief straffen kan ook! Direct aan het werk stellen in handmatig grondwerk of riool. Op water en brood en hard aanpakken. Na 3 maanden heb je ze helemaal lam. Zo niet, dan nog eens 3 maanden. Maar dan ook doorpakken. Ziek zijn kan niet en een wekelijkse bootcamp hoort er nu eenmaal bij! Nog even en de crimineel bepaald de koers! Aanpakken dit soort etters en dus geen PvdA beleid meer!

  reageer
 • Flevoburger

   

  Personeel van de jeugdinrichting in Lelystad heeft vanmiddag gehoord dat ze per 1 januari dicht zijn.

  reageer
 • Demo

   

  Tsja opsluiten zal niet lukken. De PIA Almere Binnen gaat dicht en de subsidie jeugddetentie in Lelystad stopt. Dan maar de PvdA -kopje thee- methode. Aai over de bol en het advies "nooit meer doen jongen".

  reageer
 • Ron

   

  Die is alweer vrij hoor. Taakstrafje over een jaar ofzo

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Flevoburger

   

  Zwaar straffen. Iets van een week of 2 schoffelen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert