Zes maanden cel voor loverboy

ALMERE
De officier van justitie heeft zes maanden cel geëist, waarvan de helft voorwaardelijk, tegen een man uit Almere. Hij zou een meisje enkele maanden als prostituee hebben laten werken en het geld dat zij daarmee verdiende in eigen zak hebben gestoken. De eis is laag, omdat de zaak jarenlang bij justitie in een la heeft gelegen.

Het meisje woonde bij de Almeerder in. Buren hadden overlast van de klanten en waarschuwden de politie. De verdachte zegt dat het toen zeventienjarige meisje als masseur in Lelystad werkte en hem vrijwillig geld gaf. Haar moeder zou blij zijn geweest dat hij haar had opgevangen.

De uitspraak is over twee weken.

reacties (6)

 • Katy B

   

  6 maand voor de Loverboy, cq pooier en moeder gaat vrij uit?

  reageer
 • NLToday

   

  Snap ook niet helemaal dat deze loverboy als enige wordt vervolgd/gestraft, de ouders van het (kind) vrouw zouden zeker weten vervolgd moeten worden. Maar zo als alles in Nederland wordt het rechtssysteem ten dele halfslachtig ingezet, blijkbaar met de bedoeling deze gebeurtenissen in stand te houden. In Nederland draagt niemand ook maar enige verantwoording dan alleen op papier. Dit is dan gelijk ook de reden van onze ondergang als samenleving.

 • Derrick

   

  Het feit dat zo'n zaak te lang in een la ligt, doet toch niet af aan de ernst ervan? Die gast heeft toch niet al die tijd in voorarrest gezeten?

  reageer
 • Steven Koestal

   

  OM doet te lang over haar werk, dader gaat 3 maanden de cel in, meisje voor het leven gestraft. Wat klopt hier niet?

  reageer
 • UK

   

  Wat is dit land toch verrot. Dus na vier maanden kan ie weer opnieuw beginnen. Je schaamt je voor de rechtspraak in dit land. Zal je dochter maar wezen.

  reageer
 • Flevoburger

   

  " De eis is laag, omdat de zaak jarenlang bij justitie in een la heeft gelegen." Het slachtoffer heeft hier voor de rest van haar leven last van en dat is dus voor de officier niet echt interessant dus..... Dit land is inderdaad verrot.

 • Flevoburger

   

  Die minister vd Steur speelt het wel handig: te weinig politie om de zaken goed aan te pakken, hierdoor weinig tot korte straffen en vervolgens roepen dat het goed gaat met de criminaliteit en gevangenissen sluiten. En geloofwaardigheid heb je in NL als minister niet nodig. Kijk maar naar dat PGB verhaal, als het echt vervelend wordt roep je een keertje sorry toch meneer v Rijn?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Gevangenis

   

  Daarom blijven de gevangenissen zo leeg.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert