Batavia Stad zoekt weer 50 nieuwe mensen op banenmarkt

LELYSTAD
Batavia Stad in Lelystad organiseert opnieuw een zogenoemde Fashion Job Fair. Het winkelcentrum is dit keer op zoek naar circa 50 nieuwe werknemers. Vorig jaar maart werd er ook zo'n banenmarkt georganiseerd. Toen kwamen er 700 mensen op af voor in totaal 75 banen. Er stonden lange rijen.

Tijdens de banenbeurs worden alle sollicitanten uitgenodigd om te speeddaten met recruiters van internationale modemerken. Die personeelswervers gaan in gesprek met de kandidaten om te achterhalen of ze geschikt zijn voor de verschillende functies. Ze kunnen dan direct worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

De dag vindt plaats op 20 april. Geïnteresseerden kunnen hun CV alvast uploaden via de site van Batavia Stad.

 

reacties (7)

 • J.C. Moes.

   

  Haha! (indien het niet zo triest was!) KLATERGOUD, wat er allemaal weer zeer TIJDELIJK blinkt! Soort consequentie van; lange termijn deconstructieve Regering Rutte twee oplossing(en.) Wat was de filosofische uiting dienaangaande ook alweer? " Een volk krijgt de leider die het verdient!" Waarbij ik het woord “leiders” meervoud wil maken. En het woord, ‘verdient,’ geheel gemotiveerd door de bredere ontwikkelingen in onze maatschappij, tévens voor elkeen te aanschouwen; Daarbij dus steunende op méér dan alleen de ‘Slagers Keuringsrapporten’ in (de ‘echte’ onafhankelijke) MEDIA, wil vervangen door, ‘verkiest!’ Maar ja, áls alles goed gaat, moet men zich neerleggen bij zuivere democratische besluiten! Dáár, ben ik 100% vóór! JC.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Wat zannikt u nu? De mensen zijn bij de winkels in dienst en niet bij een grote directie. Er is altijd verloop. Zeker bij jon winkelpersoneel.

  reageer
 • wim

   

  Nu al weer 50 mensen er bij, dan zou je daar nu reeds over de koppen van het personeel kunnen lopen maar niets is minder waar. Dat personeel wat de afgelopen jaren is aangenomen, alweer weg omdat het tijdelijk contract afgelopen was ??.

  reageer
 • Bas

   

  Barbara, er staat wederom een grote uitbreiding voor Bataviastad

  reageer
 • Barbara

   

  Kan je hieruit concluderen dat er 50 werknemers weg zijn bezuinigd, of weggelopen misschien? De directie aldaar zal net als elders toch ook aan bezuiniging doen, al was het maar om het met tijdelijke tijdelijke contractjes te redden, en dan maar weer zien hoe een volgend keer de koe weer wat hazen gaat vangen? Of is het zo dat 50 werknemers doorstromen naar een hogere functie in een van de Outlet winkels?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ach

   

  Vorig ook geweest maar als 59 jarige werd ik nog niet eens aangekeken.

  reageer
 • ...

   

  kans voor de vele werklozen hier in Lelystad!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert