Havendreef is weer open

ALMERE
De Havendreef bij Almere is vanaf donderdag weer geopend.

De weg was sinds eind februari dicht omdat bij de A6 een op- en afrit wordt aangelegd. Het verkeer werd omgeleid.

De nieuwe op- en afrit richting Lelystad gaat volgens Rijkswaterstaat halverwege april open.


reacties (3)

 • ron

   

  OFL is geef ik toe helder maar Rijkswaterstaat zegt: "De Havendreef is per 24 maart opengesteld. Vanwege technische redenen kan het verkeer naar verwachting vanaf half april de nieuwe op- en afrit richting Lelystad gebruiken. De Havendreef is in deze periode ter hoogte van de kruising Havendreef/Paralleldreef volledig afgesloten" sorry maar daar staat volgens mij toch echt dat de kruising volledig is afgesloten n.m.m. is dat hetzelfde als dicht. en als men alleen het afslaan van de kruising als kromme beweging bedoeld dan is het onduidelijk of de paralleldreef toegankelijk is. ("volledig" heeft volgens mij maar 1 betekenis als de P-dreef wel gebruikt kan worden is sowieso geen sprake van volledige kruizing die is afgesloten) waarom het woord kruising gebruikt als men de op en afrit bedoeld dat is hetzelfde toch ? de kruising in die ene richting kan moeilijk open zijn als de op of afrit dicht is.

  reageer
 • Michel

   

  Nou, de havendreef is per 24 maart weer open in de richting van almere haven vanaf almere stad. De op- en afrit vanaf halverwege april. Dat haal ik allemaal uit dit bericht. Niks onduidelijks aan wat mij betreft

  reageer
 • ron

   

  licht cryptische bewoordingen ; ik kan niet 100 % volgen wanneer nu wat open is; ook de site van het project helpt me niet. een cursus helder schrijven zou niet verkeerd zijn bij deze afdeling.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert