Beperkt treinverkeer vanuit Almere in paasweekend

ALMERE
Er rijden zaterdag en zondag geen treinen tussen Almere en Weesp en tussen Almere en Naarden-Bussum. Dat komt door werkzaamheden.

De NS zet vanaf de Almeerse stations snel- en stopbussen in naar Weesp. Dat levert een kwartier tot drie kwartier extra reistijd op.

Het treinverkeer is vrijdagavond ook al een beetje ontregeld. Er rijden vanaf 19.00 geen sprinters tussen Almere en Utrecht Centraal. Ook maandag rijden die sprinters niet.

reacties (10)

 • De ingenieur

   

  Het is allebei. De schermen deugen niet en het is niet goed voor Almere.

  reageer
 • De ingenieur

   

  Er komen alleen wat hulpsporen bij op Almere centrum. Daardoor wordt het mogelijk een trein op Centrum te starten of te keren. Erg veel drukker wordt het er niet. Ze rijden alleen niet verder dan Centrum.

  reageer
 • De ingenieur

   

  Het spoor lag er al toen uw huis gebouwd werd en u er later ging wonen. Voorts zijn de schermen alleen een schaamlap en leveren zij geen feitelijke reductie in het geluidsniveau. Iedereen die wat van geluidsisolatie en reductie weet kan dit beamen. Overigens had men beter bij de polderaanleg het cuvet geschikt gemaakt voor een viersporig talud en had de gemeente beter wat meer ruimte gelaten. Zoals Rijkswaterstaat toen der tijd voorstelde.

  reageer
 • peter

   

  Treinen vanuit Lelystad gaan niet verder dan station Oostvaarders, vanaf daar met de bus verder naar Almere Centrum pfff

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het is niet goed of het deugt niet, uiteraard.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Me

   

  Als je goed leest zie je dat er vervangend veevoer is geregeld maar ja die loopt niet gelijk langs het spoor. Als je een auto hebt moet die ook regelmatig onderhoud naar de garage. Maar hier komen bij almere nog een paar extra sporen bij zodat er nog meer treinen kunnen rijden rind almere tja dat komt niet kant en klaar aanvliegen dus laat je eens goed informeren over de gang van zaken

  reageer
 • Bart

   

  Ik hoop dat het niet zoals bij Almere Poort van glas is, wekelijks worden daar vele grote ramen ingeslagen met stenen. Dit is al 3 jaar aan de gang en de schade moet inmiddels in de miljoenen lopen...

  reageer
 • Maartje

   

  Het asociaalste is dat ipv 4 keer per uur meteen ook maar gelijk maar 2 keer per uur een trein rijdt en tja zelfs dan presteert 's nederlands grootste faalbedrijf om bij aankomst van die 2 treinen per uur, precies op dat moment geen bus te hebben klaar staan

  reageer
 • van Dijk

   

  Je kan klagen wat je wil, maar tot in ieder geval december 2016 zal er regelmatig aan het spoor gewerkt worden. Ik woon zelf langs het spoor en ik heb regelmatig last van geluidsoverlast. En wees blij dat er vervangende vervoer is, want je zou de afstand moeten gaan lopen! Dat lijkt me ook geen pretje. Fijn paasweekend in ieder geval iedereen.

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Krankzinnig hoe vaak het spoor wordt stil gelegd. Je abonnement of dagkaart wordt ernstig in waarde beperkt. Er is geen mens die met de trein naar het Westen zal reizen wetende dat je in veebussen naar Weesp getransporteerd zal worden. Dit allemaal vanwege de aanleg van zoveel kilometer volstrekt nutteloze geluidsschermen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert