Evenementen afgelast vanwege de harde wind

ALMERE
In verband met de harde wind ging de Doe- en Kijkdag van Staatsbosbeheer op stadslandgoed De Kemphaan in Almere maandag niet door. Op het terrein zou gebruikt worden gemaakt van tenten en stands. Die zouden bij harde windstoten om of weg kunnen waaien. Het evenement wordt iedere tweede paasdag gehouden en trekt jaarlijks duizenden belangstellenden.

Brocante fair
Ook de Brocante fair in Dronten werd afgelast. De organisatie die met 40 stands wilde uitpakken bij de Dorpsboerderij aan de Wisentweg durfde het niet aan om de fair door te laten gaan. "Wij kunnen en willen het risico niet nemen dat er ongelukken gebeuren", schrijft de organisatie op Facebook.


Ook het paaseierenzoeken in het Noaberpark in Biddinghuizen ging vandaag niet door.

Buitendag NOP
De Buitendag van Staatsbosbeheer in het Kuinderbos ging wel door, maar met een aangepast programma. Boswachter Harco Bergman laat weten dat de tenten die gebruikt werden voor het evenement verstevigd waren.


Bruggen
In verband met de wind werden provinciale bruggen in Flevoland niet bediend.


reacties (6)

 • Jan bakker

   

  Lachwekkend!

  reageer
 • Ciska

   

  Zeer verstandige keuze. Jammer voor de medewerkers die in de voorbereiding zo veel tijd en energie hebben gestoken.

  reageer
 • Jay

   

  En wat te denken als er toch iets gebeurt tijdens een evenement dat de organisatie toch maar laat doorgaan omdat het anders zo sneu is? Dan buitelt iedereen over elkaar heen om diezelfde organisatie te beschuldigen, veroordelen en rechtszaken aan te doen. Dus men is wel wijzer tegenwoordig. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald...

  reageer
 • Koper

   

  Echt heel heel slecht geregeld bij de kemphaan. Totaal geen info en na rondrijden 1 lullig tekstje met afgelast erop. Wat een amateurs zeg, je kunt toch wel een paar man info laten geven aan de mensen die toch gekomen zijn. Prutsers.

  reageer
 • Mark, Dronten

   

  Slappelingen. De huidige mens laat zich leiden door nauwelijks te controleren middelen die doorgaans niet eens goed werken. "Linksaf" zegt de navigatie en ze rijden gewoon de weg af een weiland in. Alsof mensen niet meer in staat zijn om zelf na te denken.

  reageer
 • walter

   

  Wat heeft een navigatie te maken met het aflasten van een evenement door slecht weer. En alsof jij geen navigatie gebruikt. Meerdere malen diverse apps checkt voor diverse nieuws items en sociale media. Oh ja. Ga met de tijd mee. Wees sociaal.

 • laat alle reacties zien
 • nanouska

   

  verstandige keuze

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert