Run op stickers voor wijk WhatsApp-groep

ALMERE
De gemeente Almere heeft in twee weken tijd meer dan 7.000 stickers uitgedeeld aan deelnemers van wijk Whatsapp-groepen. Op de sticker staat dat de buurt alert is en dat bewoners via berichtjes elkaar waarschuwen.

De Almeerse PvdA had graag gezien dat bij de ingang van wijken waar de bewoners via Whatsapp elkaar waarschuwen, borden zouden komen. Een aantal Almeerders had daar ook om gevraagd, zodat criminelen afgeschrikt zouden worden.

De gemeente vindt borden te rommelig en koos daarom voor stickers. Stickers zijn beter zichtbaar en kunnen volgens de gemeente overal op ramen en containers geplakt worden. Ook zijn stickers makkelijker te verwijderen dan een bord als de groep weer opgeheven wordt, meent de gemeente.

reacties (4)

 • Ron

   

  waar haal je deze stickers dan heb gebeld naar 14036

  reageer
 • Willem

   

  Doe effe googlen in plaats van dit soort rare vragen hier te stellen, het is nondedju geen forum?!

 • 13xx

   

  We kunnen natuurlijk ook gewoon een sticker plakken op een willekeurig bord in de wijk

  reageer
 • Stokstaart

   

  Stokstaartjes waarschuwen elkaar voor gevaar door doorlopend zich te verheffen en om zich heen te kijken, deze beginnen bij gevaar met hoge tonen te piepen. Misschien wel leuk een ultrasoon toon te ontwikkelen voor de app welke je waarschuwt en je eerst je omgeving te controleren en daarna pas de telefoon te pakken en uit te lezen.

  reageer
 • Frenky

   

  Bord trek je zo uit de grond en zijn er maar enkelen. Stickers zijn er duizenden en moeten helemaal losgeweekt worden. Lekker rendabel bezig gemeentetje

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ja, het is niet goed of het deugt niet natuurlijk. Gelukkig is de gemeente de schuld van alles.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert