Boek om herinnering aan dochter levend te houden

DRONTEN
Hans Gootjes uit Dronten heeft een boek geschreven om de herinneringen aan zijn dochter Saskia levend te houden. Zij overleed in 2011 op 16-jarige leeftijd aan een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.

In het boek 'Als rennen geen zin meer heeft' beschrijft hij haar leven tot aan haar ziekte, de strijd van acht maanden tegen kanker en het leven na haar dood. Maandag werd het boek gepresenteerd op atletiekvereniging Flevo Delta in Dronten. Saskia's allergrootste passie was atletiek en ze bracht veel tijd door op de vereniging.

In eerste instantie schreef Hans Gootjes het boek alleen voor zichzelf en zijn vrouw. Maar tijdens het schrijven merkte hij dat er veel belangstelling was voor het verhaal. Er zijn duizend exemplaren gedrukt.

reacties (5)

 • Ikke

   

  Wat een onzin! Lees het stuk nog eens goed, het was in eerste instantie voor de vader van het meisje en zijn vrouw. Er bleek interesse te zijn bij vrienden en bekenden. Het meisje wordt zeer gemist! Binnen familie en binnen sport. Wie zijn wij, wie ben jij om daar over te oordelen! Nogmaals verdiep je eens in rouwprocessen!

  reageer
 • Hoshia

   

  Een boek schrijven over een traumatisch gebeuren om je verdriet in te verwerken is therapeutisch verantwoord, maar om het in een oplage van duizend stuks te laten drukken en vervolgens reclame te maken op dit media heeft niets met het verwerken te maken. Voor het delen met kan men het ook op het www kosteloos beschikbaar stellen voor belangstellenden.

  reageer
 • Ikke

   

  U werkt duidelijk bij rouwverwerking, u ziet duidelijk in dat rouwen voor iedereen een ander proces is. Weet u wat triest is: dat iedereen zo moet denken als u! Pak uw computer Google rouwverwerking en geef dan weer commentaar!

  reageer
 • Ina

   

  Als je kind is overleden , geef je het geen plaats Je moet er mee leren leven

  reageer
 • Hoshia

   

  Triest, er zijn velen haar voorgegaan, je zou het verdriet een plaats moeten kunnen geven en alleen de goede herinneringen koesteren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert