Nieuwe eigenaar voor ANWB Driver's Academy

LELYSTAD
De ANWB Driver's Academy in Lelystad is verkocht. Sinds 1 maart is het test- en trainingscentrum eigendom van ID Investments uit Schoorl.

ID Investments is het bedrijf van de 23-jarige Indy Dontje, autocoureur in de Duitse GT3 toerwagenklasse. Hij en zijn broer Milan zijn sinds 2013 mede-eigenaar van het Kartcentrum Lelystad. Hun vader is Arthur Dontje, eigenaar van Dobla chocolade decoratie.

De ANWB wilde af van het circuit, omdat het niet meer in het beleid van de bond past om een testbaan in eigendom te hebben. De ANWB heeft afgesproken het tot 'Rijvaardigheidscentrum Lelystad' omgedoopte circuit tot maart volgend jaar te gebruiken.

Indy Dontje zegt via de gemeente in contact te zijn gekomen met de ANWB. Hij ziet het circuit als een toevoeging op het Kartcentrum en wil het verhuren aan verschillende aanbieders van rijvaardigheidstrainingen. Het is niet de bedoeling dat het testcentrum voor races wordt gebruikt.

reacties (1)

  • Dirk2

     

    Vreemde transactie in relatie tot de ontwikkelingen in het gebied. Of iemand is heel erg slim of er slapen er nog een paar! Ik denk weer het laatste in deze omgeving.....

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert