Roebia Zorg failliet verklaard

ALMERE
Thuiszorginstelling Roebia Zorg in Almere is failliet verklaard. Dat bevestigt de Rechtbank Midden Nederland.

Bij Roebia werken volgens de curator 105 mensen. Wat er met hen gaat gebeuren, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk hoe de zorg aan de cliënten wordt voortgezet.

De curator onderzoekt nog of er een doorstart mogelijk is. Hij verwacht daarover binnen enkele weken duidelijkheid te hebben. Roebia Zorg is gevestigd in de Almeerse wijk Tussen de Vaarten.reacties (11)

 • tutje

   

  De eigenaar van Roebiazorg, heeft toen ze Roebiazorg begon, klanten van haar toenmalige werkgever gestolen, karma treft altijd zijn doel. Ik was toen haar collega en had haar gewaarschuwd, maar ze luisterde niet , ze bleef maar stelen.Dit komt ervan.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Leuk die privatisering: allerlei kleine bedrijfjes met dik betaalde directies / management , mooi panden en de mensen die het eigenlijke werk verrichten zijn weer eens de pineut. Thuiszorg moet gewoon een maatschappelijke verantwoording ( in eigendom van de overheid ) zijn. Scheelt ook weer sterk in het aankopen van medische hulpmiddelen , er staan genoeg kantoorpanden van de overheid leeg en de medewerkers worden gewoon rijksambtenaren, goedkopere ( landelijke ) loonadministratie enz enz Maar tja, wel wat minder VVD graai en snaai posities dus dat zal 'm wel niet gaan worden.....

  reageer
 • Jan

   

  Ben benieuwd hoeveel onderaannemers er nu verder sneuvelen

  reageer
 • Martine1312

   

  OMROEP Flevoland Dit is een verkeerde foto Roebia zit al 5 jaar 2 panden verder....naar rechts!!

  reageer
 • Frenky

   

  Gewoon mismanagement!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sleutel

   

  Als alles even donker lijkt en niets je meer verblijdt, weet dan dat er altijd een zon achter de wolken schijnt. Heel veel sterkte Roebia zorg. Jullie gaan weer als tropische zon schijnen en warmte geven. Ik heb vrtrouwen in jullie.

  reageer
 • Brian

   

  Jammer dat niemand de leiding van dit bedrijf geen hart onder de riem steekt...bij deze sterkte ,want zonder jullie hadden deze mensen geen werk.het is heel makkelijk om te klagen maar dank je wel zeggen ho maar.wees meelevend en dankbaar want dat verwacht jij toch ook van jou wergever.roebiazorg nogmaals sterkte....

  reageer
 • Brian

   

  Jammer dat er zoveel kortzichtige mensen zijn,maar ja dat is de tendens van deze tijd.ff voor de goede orde ...er is een werkgever failliet verklaard en hoe of wat dat doet er niet toe.punt is dat er een hoop huishoudens onder financiele druk komen te staan ,deze werkgever heeft er mede voor gezorgd dat er brood op de plank Kwam elke maand.ipv te zaniken of te zeuren wens ik deze werkgever veel sterkte toe in de aankomende periode ,want daar waar alle 125 werknemers al Dan niet rustig gaan slapen en verder gaan,is dat voor de werkgever zeker niet het geval.het is makkelijk praten en oordelen aan de Andere kant van de lijn maar dat komt voort uit onwetendheid.zou zeggen start zelf iets op en hou je het tien jaar vol Dan Ben je een kanjer in mijn ogen.roebia zorg...sterkte.dit gun ik niemand...ook de misgunners niet.

  reageer
 • WMO

   

  Beste "Brian" jou woordkeuze klinkt heel erg bekend. Faillissement komt niet uit de lucht vallen. Wij van de WMO weten echt wel veel meer. Niet de directeuren lijden onder de situatie, het zijn de personeelsleden. Wij hebben sedert maart geen loon ontvangen, maar moeten blijven werken, zonder loon.

 • whatshappenet

   

  Aardig optrekje de huur zal navenant zijn, 125 werknemers? Een portocabin met elektra aansluiting en stromend water in de achtertuin was realistischer geweest. Eerst groeien daarna met geld stoeien.

  reageer
 • Jan

   

  Ben toch wel benieuwd hoe een zorginstelling failliet kan gaan, het zou vast wel wel niks met mismanagement te maken hebben gehad.

  reageer
 • Stemmer

   

  Sterkte, 125 werknemers van Roebia.. Dank zij het beleid van de Lachende Leugenaar en Dwaze Diederick heeft jullie werkgever het niet kunnen redden.. Sterkte ook, cliënten van Roebia thuiszorg. Jullie zitten ook met de gebakken peren..

  reageer
 • tuttebolletje

   

  Dank jullie wel voor de steun.Dat kunnen clienten en ook personeel goed gebruiken.

 • August

   

  Dankzij de lachende leugenaar sta ik nu elke ochtend in de file en dat was tijdens de crisis toch wel anders. Van de failliete bedrijven die ik ken is 80% meteen weer aan het werk en nog 50% van de werklozen komt met een jaar weer aan het werk. Sterkte voor de ontslagen werknemers.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert